Adanaspor'da teknik direktör Mustafa Kaplan ile yollar ayrıldı
Son dakika spor haberleri... Trendyol 1. Lig ekiplerinden Adanaspor'da, Ziraat Türkiye Kupası'nda Fenerbahçe'ye karşı alınan 6-0'lık mağlubiyetin ardından teknik direktör Mustafa Kaplan ile yollar ayrıldı.
- TFF 1.Lig Haberleri
- Giriş Tarihi: 18 Ocak 2024, 16:07

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Adanaspor, teknik direktör Mustafa Kaplan ile yollarını ayırdı.
Kulübün resmi sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, Kaplan ile karşılıklı anlaşma sonucunda yolların ayrıldığı belirtildi.
Açıklamada, "Mustafa Kaplan ve ekibine bugüne kadar vermiş oldukları emek için teşekkür eder, bundan sonraki hayatlarında başarılar dileriz." ifadesi kullanıldı.
Adanaspor, Trendyol 1. Lig'de 20 puanla 13. sırada yer alıyor.


DİĞER HABERLER
-
Boğalar’da performansıyla sivrilen Gaoussou Diarra, şu ana kadar 12 gol, 2 asistlik katkı yaptı. Malili futbolcuyu Avrupa kulüpleri Young Boys, Lille ve Rangers takip etmeye başladı. -
Nesine 3. Lig 1. Grup'ta Bursaspor, sahasında Kırşehir ile karşılaştı. -
Trendyol 1. Lig'de koşar adım Süper Lig'e giden lider Kocaelispor'da futbolcular kaleci Gökhan Değirmenci, Oğulcan Çağlayan ve Yusuf Cihat Çelik, Kocaelisporlu ailelerle iftarda bir araya gelerek sofraya oturdu.