Demir Ege'ye kapı tamamen açık
Teknik direktör Ole Gunnar Solskjae'in Portekiz Ligi takımlarından Rio Ave'ye kiralanan Demir Ege'nin son durumu hakkında bilgi aldığı ve genç futbolcunun bazı maçlarını izlediği öğrenildi. Norveçli çalıştırıcının Rio Ave'nin satın alma opsiyonunu kullanmaması halinde takıma geri dönecek olan Demir Ege'ye gelecek sezon şans vermeyi düşündüğü belirtiliyor.
- Beşiktaş Haberleri
- Giriş Tarihi: 23 Mart 2025, 06:50



DİĞER HABERLER
-
Beşiktaş ile Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 29. haftasında dev derbide kozlarını paylaşacak. Bu mücadelede siyah-beyazlılarda Teknik Direktör Ole Gunnar Solskjaer, takımındaki o futbolculara özel görev vermeyi düşünüyor. İşte detaylar... -
Beşiktaş ile Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 29. haftasında Tüpraş Stadyumu'nda karşı karşıya geliyor. Dev mücadele öncesi Beşiktaş Teknik Direktörü Ole Gunnar Solskjaer ve Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, galibiyete gidecek yolda ilk 11'lerini büyük ölçüde belirledi. İşte Beşiktaş-Galatasaray maçının muhtemel 11'leri... | Son dakika spor haberleri (BJK GS spor haberi) -
Galatasaray derbisinin hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş'ta Teknik Direktör Solskjaer, sarı-kırmızılıların golcüsü Victor Osimhen'e özel önlem almak istiyor. Norveçli çalıştırıcı, Nijeryalı yıldızı durdurma görevini ise o futbolcuya verdi. İşte detaylar... (BJK SPOR HABERİ)