TRANSFER HABERİ - Beşiktaş'tan Thomas Partey sürprizi
Son dakika Beşiktaş transfer haberleri: Beşiktaş yönetimi el yükseltti. Kadroyu daha güçlendirmek isteyen transfer komitesi, Arsenal’in Ganalı yıldızı ön libero Thomas Partey’e teklif götürdü. (BJK spor haberi)
- Beşiktaş Haberleri
- Giriş Tarihi: 26 Ekim 2024, 06:50

Beşiktaş'ta, kanatlarda her iki bölgede de oynayabilecek, mücadele gücü yüksek oyuncu transfer çalışmaları sürerken gündeme sürpriz bir isim geldi. Kartal, Arsenal'in yıldız oyuncusu Thomas Partey ile yakından ilgileniyor. İkinci Başkan Hüseyin Yücel'in İngiliz kulübüyle temaslara başladığı ve transferi bitirmek için yoğun mesai harcadığı öğrenildi. Siyah-beyazlıların 2020 yılından beri Arsenal'de forma giyen sözleşmesi sezon sonunda bitecek Ganalı yıldızı devre arasında kadrosuna katmak istediği iddia edildi.
HEM GÜÇLÜ HEM TEKNİK
Yıldız oyuncu Thomas Partey, Arsenal formasıyla bu sezon 8 maçta 720 dakika görev aldı. Güçlü fiziğinin yanı sıra pasör özelliğiyle de dikkat çeken Partey, 49 kez Gana Milli Takım formasını giydi. 31 yaşındaki oyuncu, Premier League'de 1 gol kaydederken, Milli takımda 13 kez ağları havalandırdı. Tecrübeli futbolcu için şimdiye kadar 50 milyon Euro bonservis bedeli ödendi. Ganalı orta saha oyuncusu Partey, Arsenal dışında Atletico Madrid, Almeira ve Mallorca gibi takımların formasını giydi.
KARTAL GÖZÜNÜ ARSENAL'İN YILDIZINA ÇEVİRDİ
Ganalı ön libero, defansif gücü ve hızının yanı sıra attığı goller ve yaptıkları asistlerle takımlarının hücum gücüne büyük katkı sağlıyor.
DİĞER HABERLER
-
Taraftarların heyecanla beklediği Orkun Kökçü transferinde flaş bir gelişme yaşandı. Başkan Serdal Adalı'nın milli oyuncunun imza için yola çıktığını açıklamasının ardından transfer görüşmelerinin başladığı KAP'a bildirildi. İşte detaylar... | Son dakika BJK spor haberleri -
Beşiktaş, 28 yaşındaki sağ bek Kyle Walker-Peters ile 3 yıllık sözleşme imzalamak üzere anlaşmaya vardı. İşte detaylar... | Son dakika BJK transfer haberleri -
Transfer penceresinin açılmasıyla birlikte harekete geçen Beşiktaş ve Fenerbahçe flaş bir isme kancayı taktı. Ezeli rakipler geçtiğimiz sezonun başında Galatasaray'dan Benfica'ya transfer olan Kerem Aktürkoğlu için transfer yarışına girdi. İşte detaylar... | FENERBAHÇE VE BEŞİKTAŞ HABERLERİ