Beşiktaş günün ikinci antrenmanını yaptı
Beşiktaş, devre arası kamp çalışmalarına bu akşam Antalya Gloria Sports Arena'da teknik direktör Abdullah Avcı yönetiminde yaptığı idmanla devam etti.
- Beşiktaş Haberleri
- 04 Ocak 2020, 20:54:23
Beşiktaş, devre arası kamp çalışmalarını bu akşam Antalya Gloria Sports Arena'da yaptığı idmanla sürdürdü.
Asbaşkan, Futbol A Takımı ve Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'nden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Emre Kocadağ'ın da izlediği basına kapalı çalışma, 1.5 saate yakın sürdü.
Teknik direktör Abdullah Avcı yönetiminde yapılan antrenman, kondisyon ve taktik çalışmasıydı. İdman, sahada yapılan ısınma koşuları, istasyon koşuları ve streching çalışması ile başladı. Pas çalışması, 5'e 2 çalışması ve dar alanda oyun kontrol pas çalışması yapıldı. Antrenman, taktik programının yer aldığı çalışmalar ve yarım sahada yapılan çift kale taktik maçı ile sona erdi.
Bu arada teknik direktör Abdullah Avcı ile futbolcular, 15 Temmuz darbe girişiminde şehit düşen vatandaşlarımızın yakınları ve bir grup taraftar ile antrenman öncesinde bir araya geldi ve hatıra fotoğrafı çektirdi.
Siyah beyazlılar, kamp çalışmalarına yarın saat 11.00 ve 18.00'de yapacağı antrenmanlarla devam edecek.
DİĞER HABERLER
-
Trendyol Süper Lig'in 27. haftasında Beşiktaş konuk ettiği Gaziantep FK'ya 2-1 mağlup oldu. Siyah beyazlıların Norveçli çalıştırıcısı Ole Gunnar Solskjaer mücadelenin ardından konuştu. İşte detaylar... | BEŞİKTAŞ HABERLERİ -
Son dakika Beşiktaş haberleri: Trendyol Süper Lig'in 27. haftasında Beşiktaş ile Gaziantep FK karşı karşıya geldi. Konuk takım, ilk yarısında 1-0 geriye düştüğü maçı 2-1'lik skorla kazanarak 3 puanın sahibi oldu. Fotomaç Gazetesi yazarları, Beşiktaş - Gaziantep FK maçını dikkat çeken ifadelerle değerlendirdi. İşte o yazılar... (BJK spor haberi) -
Scout Şefi Graf’ın önerdiği Ernest Poku için Beşiktaş yönetimi oldukça kararlı görünüyor. Genç oyuncuda ısrarlı olacağını ifade eden kurmaylar siyah beyazlı formayı giydireceklerini belirttiler.