Uzaydan gelen topçu Oğuzhan
Kartal'ın genç yıldızı, Mersin maçındaki oyunuyla taraflı-tarafsız herkesi büyüledi. Slaven Bilic'in göz ardı ettiği Ozzie'yi bu hale getiren 'manevi babası' Şenol Güneş oldu
- Beşiktaş Haberleri
- Giriş Tarihi: 18 Ağustos 2015, 00:16
- Güncelleme Tarihi: 18 Ağustos 2015, 12:12

Hocam ister över ister fırçalar
Şenol Güneş, herkesin göklere çıkardığı başarılı futbolcu için maç sonunda "Sana verdiğim defansif görevleri unuttun, gördüğün sarı kart da sana yakışmadı" diye konuştu. Güneş böylece Oğuzhan'ı kontrol altında tutarak gereksiz havalanmasına engel olacak. Ozzie de bu eleştirilere "Şenol Hocam ne derse o. İster över ister fırçalar" diyerek gelişime açık olduğunu vurguladı.
Fabregas'a benziyorum
"Benim için dünyanın gelmiş geçmiş en iyi futbolcusu Zinedine Zidane. Arsenal'e transfer olduktan sonra Cesc Fabregas'ı örnek almaya başladım. O herkesten iki hamle öncesini düşünebilme yeteneğine sahip. Top kendisine verilmeden önce nereye pas vereceğine çoktan karar vermiş oluyor. Ondan çok şey öğrendim. Kendim hakkında konuşmayı çok sevmem ama özelliklerim Fabregas ile birbirine çok benziyor. Oyun kurucu özelliğim var, etkili paslarım var. Son vuruşlarımın da iyi olduğunu söylerler. Yaşım henüz genç ve çalışmaya devam ediyorum. Kendimi geliştirmenin bir sınırı olmadığını düşünüyorum. Her eksiğimin üzerine gidiyorum."
TV-gazete yasak
Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş, Oğuzhan Özyakup'un erken havaya girmemesi için çalışıyor. Tecrübeli hoca maç sonu "Defansa yardım etmedin" dediği Ozzie'ye "Televizyon izleme, gazete okuma. Sadece işine odaklan" talimatı verdi.
Van Persie tebrik etti
Oğuzhan Özyakup ile Arsenal'den yakın arkadaş olan F.Bahçeli Robin van Persie de maç sonunda genç yıldızı tebrik edenler arasındaydı. 32 yaşındaki futbolcu "Süper oynadın. Senin Hollanda Milli Takımı'nda oynamaman bizim için büyük kayıp" dedi.
DİĞER HABERLER
-
Beşiktaş Başkanı Serdal Adalı, siyah beyazlı kulübün Dikilitaş'ta yapmayı planladığı gayrimenkul projesini Başkan Recep Tayyip Erdoğan'a sundu. Borçların kapatılması için kullanılması beklenen, 19 dönüm araziye yapılacak inşaattan 150-200 milyon dolar gelir bekliyor. İşte detaylar... -
Son dakika Beşiktaş transfer haberi | Yeni sezon için transfer çalışmalarını hız kesmeden sürdüren Beşiktaş, Fransa’dan sürpriz bir ismi gündemine aldı. Siyah-beyazlıların, Ligue 1’de kümede kalma mücadelesi veren Saint-Etienne forması giyen Zuriko Davitashvili’yi yakından takip ettiği öğrenildi. İşte detaylar... (BJK spor haberleri) -
Son dakika Beşiktaş haberi | Gelecek sezonun kadro planlamasına yönelik çalışmalarına başlayan Beşiktaş'ta 5 isimle vedalaşma kararı alındı. İşte detaylar... (BJK spor haberleri)