TRANSFER HABERİ: Youssouf Ndayishimiye'ye Fransa’dan 2 talip!
Son dakika spor haberi: Fransız basında çıkan haberlere göre Nice ve Lens, Başakşehir’in Burundili futbolcusu Youssouf Ndayishimiye’yi kadrolarına katmak istiyor. İki kulübün de turuncu-lacivertlilere transfer teklifinde bulunduğu iddia edildi.
- Başakşehir Haberleri
- 20 Ocak 2023, 16:04:18
Fransa Ligue 1 takımlarından Nice ve Lens, Başakşehir forması giyen Ndayishimiye ile kadrolarını güçlendirmek istiyor. Nice, geçtiğimiz günlerde Teknik Direktör Didier Digard'ı takımın başına getirmişti. Fransız basını, Digard'ın, ilk olarak 24 yaşındaki futbolcuya imza attırılmasını istediğini yönetime bildirdiğini yazdı. Nice Kulübü'nün 8 milyon Euro'luk bir teklif yaptığı, Başakşehir'in ise bu teklifi direkt olarak reddettiği, Lens'in de Youssouf için 12 milyon Euro'yla turuncu-lacivertlilerin kapısını çaldığı belirtildi.
Ndayishimiye'nin, Lens'e daha yakın olduğu ve kulüpler arasında görüşmelerin devam ettiği de bilgiler arasında yer alıyor.
DİĞER HABERLER
-
Avrupa kupalarını hedefleyen RAMS Başakşehir, Bodrum FK karşısında 3 puana kilitlendi. Turuncu-lacivertlilerde Bodrum FK karşılaşması öncesinde sakat ve cezalı oyuncuların çokluğu dikkati çekiyor. -
Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho, Başakşehir-Bodrum FK maçında, eski yardımcı antrenörü olan Bodrum Teknik Direktörü Morais'i, yalnız bırakmadı ve maçı tribünden takip etti. -
Trendyol Süper Lig'in 24. haftasında heyecan, RAMS Başakşehir-Sipay Bodrum FK mücadelesi ile devam ediyor. Karşılaşmayı haberimizden canlı olarak takip edebilirsiniz.