Necmi Perekli

Necmi Perekli

05 Mart 2013 | Salı

Kumaş bu kadar

Haftalardır Trabzonspor için durmadan ölçüler yapıldı, yazılar, yazıldı, Tolunay hocanın gelişi ile adeta sihirli değneğin dokunması gibi birden diriliş beklendi. Mümkün mü? Bu takımın hayhayını götürmüş vayvayı bile kalmamaış. Colman'ın mecali bitmiş iskeleti kalmış, Zokora'nın kendi gitmiş nüfus kâğıdı kalmış, Olcan ise bir varmış bir yokmuş masal. Bu takımda Halil'e çok güvenildi, güvendiğimiz dağlara bırakın kar yağmasını adeta çığ düştü! Bu adamdan futbolcu değil bundan sonra ancak seyirci olur. Ben haftalardır söylüyorum bu takımın bir iki maç almasına aldanmayın zira arabanın motoru yanmış Tolunay hoca istediği kadar bu motoru rektifiye edip gömlek geçirsin zamanının hocası bu takımı yağsız bırakmış sadece motoru değil kulübü bile yakmış.

Bu takımda forvet yok

Size sadece itfaiyeye telefon etmek kalmış. Olacak olan anlatılacak olanlar bunlardan fazlası olamaz ki. Ha, Olcan başta yakaladığı pozisyonu değerlendirse ne olurdu? Belki başka şeyler olurdu ama en fazla yine 2-1 olurdu. Ben sadece şunu çok merak ediyorum Adrian neden yok?. Elbette belki de çok önemli bir sebep olabilir fakat eften püften ise adamı güya cezalandırmak ve burnunu sürtmek için se bence bu şartlar altında yanlış. Görüyorsunuz bu takım forvetsiz oynuyor. Bundan sonra da eldeki mevcutlardan kimi koyarsanız koyun yine ofansif anlamda değişen olmayacaktır. Zira forvetiniz yooook…
Bu kadar basit.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
Etiketler :
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor