Serkan Yetişmişoğlu

Serkan Yetişmişoğlu

22 Ekim 2013 | Salı

Timsah 90'da güldü

Ligde evinde kazanamayan Bursaspor ile deplasmanda hiç galip gelemeyen Kayserispor'un mücadelesini Timsah son nefeste kazandı.
20 bini aşkın taraftarının desteğiyle maça istekli ve coşkulu başlayan Timsah, Batalla'nın organize ettiği ataklarla gole çok yaklaştı. Nitekim, Kazım'ın yan direkten dönen şutu, Batalla'nın yakından aşırtmasını Salih'in çizgiden çıkarması Timsah adına şanssızlıktı.
Defansif oyunu benimseyen Kayseri ise devrenin sonunda gole çok yaklaştı. Salih'in şutunda topu çizgiden Ferhat çıkardı.

Enes-Tuncay hamlesi
İkinci yarıda Bursaspor adeta tek kale oynadı. 71'de Enes ve Tuncay hamlelereyle Kayseri ceza sahasını resmen abluka altına alan yeşil-beyazlılar, son vuruşlarda etkili olamadı.
Hakem Ali Palabıyık, avantaj kuralını hiç uygulamazken, Kayseri'nin sertliğine de prim tanıdı. Ancak Timsah, 90+4'te Belluschi'nin ara pasında ceza sahasına giren Pablo Batalla ile hayat buldu.
Kartların havada uçuştuğu maçta, 90+8'de Enes Ünal ile skoru 2-0 olarak ilan etti.
Bursaspor sonuçta bu sezon evinde ilk kez kazanarak taraftarına 3 puanı hediye etti.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor