Serkan Yetişmişoğlu

Serkan Yetişmişoğlu

19 Ağustos 2013 | Pazartesi

Bursaspor kendini yaktı

Sezonun ilk haftasında Eskişehir'de çok ilginç bir maça tanıklık ettik. Bir tarafta Bursaspor'u 16 Mayıs 2010'da şampiyon yapan Ertuğrul Sağlam, diğer tarafta 3 yıl önce Fenerbahçe'deyken o tarihte kupayı Bursa'ya kaptıran Daum vardı.
Daum ile eski talebesi Ertuğrul Sağlam'ın randevusu beklendiği gibi kontrollü başladı.
Timsah, Belluschi ve Ozan İpek'in yokluğunda Musa ve Sestak'ı kullandı.
İlk devrede Pinto'nun çatala giden kafasını kaleci Boffin'in çıkarması dışında Bursaspor pozisyon üretemedi.

Teslim bayrağı
Daum'un 65'te Musa'yı çıkarıp sol kanada Ferhat'ı göndererek ilk hamlesini yaparken, Tuncay'ı orta sahanın göbeğinde Şamil'in yanına çekmesinin ardından Timsah'ın kalesi düştü!
Nitekim 75'te Erkan Zengin'in sağdan sıfıra inip yaptığı ortaya, kaleci Frey ile aynı dili konuşmasına rağmen anlaşamayan Civelli, ters bir vuruşla topu kendi ağlarına yuvarladı. Bu golün şokunu üzerinden atamayan yeşil-beyazlılar, Erkan'ın Şener'i geçip yaptığı asisti Bienvenu'nün kafayla ağlara göndermesiyle teslim bayrağını çekti.
86'da Pinto penaltıyı kaleciye nişanlayınca, Timsah 5 sezonluk galibiyetle başlama serisini bozup sezona hüsranla başladı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor