Serkan Yetişmişoğlu

Serkan Yetişmişoğlu

02 Ağustos 2013 | Cuma

Tur Bursa'da

Son 4 sezondur Avrupa kupalarının gediklisi olan Bursaspor, Sırbistan'da Vojvodina önündeki ilk sınavında galibiyeti kaçırsa da, son andaki beraberlik golüyle tur şansını Bursa'ya bıraktı.
Novi Sad'da 500 kadar Bursa taraftarının coşkulu desteğiyle oyuna iyi başlayıp, Sestak ve Pinto'yla 2 net pozisyona giren Timsah, 10-30. dakikalar arasındaki 20 dakikalık baskıyı kırdıktan sonra ani ataklarla yine etkili olmaya başladı.
Sakat Ozan ve cezalı Basser ile Musa'nın yokluğunda, sahaya beklenen kadroyu süren Hikmet Karaman, kendisinin teknik direktör kariyerindeki ilk Avrupa sınavında, kontrollü, savunmayı ön planda tutan ve ani atağı düşünen oyun anlayışını benimsedi.
Nitekim 36. dakikada ceza sahasına bir tilki gibi sızan Batalla'yı defans yaka paça indirince, İskoç hakem beyaz noktayı gösterdi.
Tangocu maestro, kaleciyi ters köşeye yatırdı.

Avantaj 90'da geldi
İkinci yarıda orta sahada top çevirip, galibiyeti korumayı amaçlayan yeşil-beyazlılar, Sırp ekibi karşısında durumu idare etmeyi düşünürken kalesinde sürpriz bir gol gördü.
70'te ceza sahası dışından ve çok çaprazdan vuran Vulicevic'in aşırtma şutu Frey'in de hatasıyla ağlara gidince avantaj kaçtı. 81'de Vojvodina 2. golü buldu. Sağdan ortaya kafayı vuran Oumarou, Sırp ekibini umutlandırdı.
Ancak 90'da kornerden İbrahim'in çevirdiği topu Nijeryalı Taiwo kafayla ağlara gönderip eşitliği sağladı ve Bursaspor, 2-2'lik eşitlikle tur umudunu bayramda evinde oynayacağı rövanş maçına bıraktı. İnanıyorum ki, Timsah, 26 bin taraftarının desteğiyle bu takımı farklı yenerek eler.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
Etiketler :
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor