ANASAYFA FENERBAHÇE GALATASARAY BEŞİKTAŞ TRABZONSPOR TURKCELL SÜPER LİG BANKASYA 1. LİG
GALERİLER YAZARLAR AKTÜEL FİKSTÜR ARŞİV MOBİL EĞLENCE SMS PAKETİ IDDAA 25/12/2009
Gökhan G.Saray'a
Gökhan G.Saray'a
Karadeniz Temsilcisi Trabzonspor, Rusya, İstanbul ve Trabzon arasında mekik dokuyor..

REAL MADRİD'İN EN PAHALI OYUNCULARI

Bordo-mavili yönetim, Fatih Tekke için Zenit Kulübü'nün vereceği kararı beklerken, Galatasaray da Gökhan Ünal için Bordo-mavili kulübün kapısını çaldı.


Bordo-mavili yönetim Sarı-kırmızılı takımın isteğini doğrularken, Tekke'nin Trabzonspor gelmesi durumunda yönetim, Gökhan Ünal için teknik direktör Şenol Güneş'in onay vermesini bekleyeceği öğrenildi.

Fatih Tekke konusunda medyada her gün yeni bir haber çıkarken, Bordo-mavili yönetim ise önümüzdeki günlerde toplanacak olan Zenit yönetiminin vereceği kararı beklemeye başladı.

Bordo-mavili yönetimin yakından takip ettiği transfer için Fatih Tekke'de Rus kulübüyle görüşme halinde olduğu belirtildi. Menajeriyle birlikte Rus yöneticilerle görüşen golcü oyuncu transferi konusunda kolaylık sağlanmasını istedi. Bu transferde sürpriz bir gelişme yaşanmaması halinde oyuncunun büyük ihtimalle Trabzonspor ile sözleşme imzalayacağı belirtildi.

Trabzon ile Rusya arasında bu gelişmeler yaşanırken, Galatasaray da Gökhan Ünal için Trabzonspor'un kapısını çaldı. Sarı-kırmızılı takımın Milan Baros'un sakatlığı nedeniyle yaşadığı sıkıntıyı yerli bir forvet oyuncusuyla gidermeyi planlarken, Galatasaray'ın eski gözdesi olan Gökhan Ünal ilk sırada yer alıyor.

İki takım arasında yapılan kupa maçında Başkan Adnan Polat'ın, Sadri Şener ile yaptığı sohbet sırasında bu oyuncuyu resmen istediği öğrenildi.

Gökhan Ünal'a talip olduklarını Bordo-mavili yöneticilere ileten Polat, net bir cevap alamazken, Şener'in, teknik direktör Şenol Güneş'in vereceği kararın bu transferin gerçekleşmesinde önemli olduğunu ilettiği bildirildi.

BARCELONA'NIN 'EN PAHALI' OYUNCULARI...

Trabzonspor yönetiminin Fatih Tekke'nin transferinin gerçekleşmesi halinde Galatasaray yönetimine Gökhan Ünal konusunda bir cevap verebileceği belirtilirken, Sarı-kırmızılı yönetimin Gökhan Ünal için 5 milyon euro gibi bir rakam düşündüğü ancak uzun vadede ödeme planı Trabzonspor'a sunması üzerine Bordo-mavili kulübün buna sıcak bakmadığı da gelen bilgiler arasında.


DİĞER GALATASARAY HABERLERİ
Arda Maldiv Adaları'na gitti!
Galatasaray kaptanı Arda Turan, ligin ilk yarısının bitimiyle...
Sezon sonu mutlu sona ulaşacağız"
Galatasaray tecrübeli defans oyuncusu Sabri Sarıoğlu, Turkcell...
Arda 'Liverpool' dedi
Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Arda Turan, Avrupa'da en çok...

  Goller 60'tan sonra geliyor   Tatmin olmadım
  Eşit davranılsın   Nonda yolcu
  Aykut'la devam!   Arda itici gücümüz
  Konuşması yasak   Sabri'nin MR'ı temiz
  Aslan 10 gün izinli   Kewell'la anlaşmadık
  Ali Dürüst kararsız   Arda, Ada'nın gözdesi
Ahtapotun kolları
Talip olduğumuz 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası' nın logosunu bir...
 
 
Puan Tablosu Toplu Sonuçlar Haftanın Maçları

  Takım  O   G   B   M    A     Y     P  
Tümünü göster...
17.HAFTA
Kayseri 1 Antalya 2
Ankaraspor 0 İ.B.B. Spor 3
Kasımpaşa 3 Manisaspor 1
Eskişehir 0 Diyarbakırspor 0
Ankaragücü 2 Sivas 3
Galatasaray 1 G.Birliği 0
Beşiktaş 2 Bursa 3
Gaziantep 2 Denizli 1
Trabzon 0 Fenerbahçe 1

 
Turkuvaz Yayın Sabah Forbes ATV ŞamdanFotomaç Transport DergiTakvim Gazetesi Auto Moto SportYeni Asır Cosmopolitan Para Dergi Global Enerji House Beautiful Bazaar Esquire Yeni Aktüel Bebeğim ve Biz Oto Haber Sinema Dergisi Homeİşte İnsan Cosmo GirlSofraCosmopolitan Bride Sabah Emlak ATV AvrupaSabah Avrupa Turkuvaz Kitap

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Turkcell Süper Lig | Bankasya 1. Lig | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu
Künye / İletişim | Gizlilik Bildirimi | Bize Ulaşın | Ana Sayfa

Turkuvaz Medya Grubu Copyright © 2003, 2008 - Tüm hakları saklıdır.
Turkuvaz Gazete Dergi Basım A.Ş.

Turkuvaz Media Digital