ANASAYFA FENERBAHÇE GALATASARAY BEŞİKTAŞ TRABZONSPOR TURKCELL SÜPER LİG BANKASYA 1. LİG
GALERİLER YAZARLAR AKTÜEL FİKSTÜR ARŞİV MOBİL EĞLENCE SMS PAKETİ 24/05/2009
F.Bahçe&R.Madrid
İkisi de büyük camia, ikisi de bu sezon sevenlerini üzdü ve yine her ikisi de son kez taraftarının önüne çıkıyor. Özür dilemek erdemdir. En güzel aracı da 3 puan.

338 Y.BOYS-LUZERN 2 3.10
Tamamen kurgu yapıyorum. Normal şartlarda Young Boys yener ama hafta içinde Sion'a kaybederek ellerindeki tek kupayı da yitirdiler. Şimdi düşme hattında Sion'u doğrudan ilgilendiren bir mücadeleye çıkacaklar. Sizce Luzern'e yenilip, kupa yüzünden kızdıkları rakibi ateşe atarlar mı?

350 HULL-MAN.UNİTED 1
2.50
Bahis tecrübem bu karşılaşmada Hull City'nin kazanacağını söylüyor. Kim düşmüş, kim kalmış Manchester United'ın umrunda bile olmaz. Çünkü daha önceki yıllarda da bu konuyla ilgilenmemişlerdi. Kazanmak zorundaki ev sahibi, yedekleri yeterli görünmeyen rakibini yenecektir.

387 F.BAHÇE-KONYA 1 1.35
Bankocular için uygun bir karşılaşma. F.Bahçe, bu maça kongrede seçilecek yeni başkan ile çıkacak. Büyük ihtimalle Aziz Yıldırım devam edecek ve zaten geniş çaplı bir revizyon yapacağını hafta içinde açıklamıştı. Futbolcular, şanssız azınlıkta yer almamak adına Konya'yı kurban eder.

392 PORTO-BRAGA 2 8.00
Orandan da anlaşılacağı üzere sürpriz bir seçim. Porto şampiyonluğu kazandı ve aklı Braga'dan çok 90 dakika sonunda kaldıracağı kupada. Bu şartlarda ne kadar koşarlar, ne kadar mücadele ederler bilinmez. Üst seçimini garanti görmekle birlikte müthiş oranıyla Braga'ya da oynanır.

401 REAL MADRİD-MALLORCA 1 1.30
Real Madrid ligi bıraktı ama Mallorca da bıraktı. Bakmayın geçen hafta Barcelona'yı yendiklerine. Çok kötülerdi. Büyük bir takımın 4 hafta üst üste kaybetmesi zordur. Hele adı Real Madrid ise ve sahasında oynuyorsa. Los Galacticos güzel bir galibiyet hediye ederek taraftarıyla vedalaşır.

412 BURNLEY-SHEFFİELD UNT. 1 2.60
Bu maç pazartesi olduğu için belki gözden kaçmıştır ama ben Burnley'ye çok güveniyorum. Birkaç maçlarını izledim ve Premier Lig'i kesinlikle hak ediyorlar.
Barış DİNÇARSLAN


DİĞER AKTÜEL HABERLERİ
Burada biter
Sarı-kırmızılı takım, iki kez uzatmaya giden mücadelenin sonunda...
Mucizenin adı: LeBron James
NBA Doğu Konferansı final serisi 2. maçında Orlando...

  Komşu'yu devirdik: 2-1   Gökdeniz uçurdu
  Tugay'a veda günü   Wolfsburg şampiyon
  Fiorentina ideal   Son kez Liverpool
  Blackburn Rovers   Puan eşitliğinde statüler
  Statüler
 
 
Puan Tablosu Toplu Sonuçlar Haftanın Maçları

  Takım  O   G   B   M    A     Y     P  
Tümünü göster...
32.HAFTA
Ankaragücü 1 Beşiktaş 3
İ.B.B. Spor 0 Kayseri 0
Trabzon 1 Bursa 0
Konya 1 Eskişehir 2
Denizli 2 Ankaraspor 0
Galatasaray 2 G.Birliği 1
Gaziantep 5 Kocaeli 2
Antalya 1 Fenerbahçe 1
Hacettepe 1 Sivas 2
33.HAFTA
Ankaraspor Antalya
Eskişehir Trabzon
Bursa Gaziantep
Kayseri Hacettepe
Sivas G.Birliği
Ankaragücü Denizli
Beşiktaş Galatasaray
Fenerbahçe Konya
Kocaeli İ.B.B. Spor
 
Turkuvaz Yayın Sabah Forbes ATV ŞamdanFotomaç Transport DergiTakvim Gazetesi Auto Moto SportYeni Asır Cosmopolitan Para Dergi Global Enerji House Beautiful Bazaar Esquire Yeni Aktüel Bebeğim ve Biz Oto Haber Sinema Dergisi Homeİşte İnsan Cosmo GirlSofraCosmopolitan Bride Sabah Emlak ATV AvrupaSabah Avrupa Turkuvaz Kitap

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Turkcell Süper Lig | Bankasya 1. Lig | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu
Künye / İletişim | Gizlilik Bildirimi | Bize Ulaşın | Ana Sayfa

Turkuvaz Medya Grubu Copyright © 2003, 2008 - Tüm hakları saklıdır.
Turkuvaz Gazete Dergi Basım A.Ş.

Turkuvaz Media Digital