ANASAYFA FENERBAHÇE GALATASARAY BEŞİKTAŞ TRABZONSPOR TURKCELL SÜPER LİG BANKASYA 1. LİG
GALERİLER YAZARLAR AKTÜEL FİKSTÜR ARŞİV MOBİL EĞLENCE SMS PAKETİ 27/12/2008
Para Hollanda'da
Para Hollanda'da
15 maçın yer aldığı bugünkü programın en dikkat çekici takımları Lale diyarından. İskoçya'da ise Rangers-Celtic derbisinin galibi çok merak ediliyor.

411 G. Rangers- Celtic 1 2.00
Yeryüzünün en önemli maçlarından birine bugün şahit olacağız. Sportif rekabetin yanı sıra politik ve dini bir rekabet ortamının da yaşandığı Rangers-Celtic karşılaşmaları İskoçya'da hayatın durması demek. Rangers, renklerinden de anlaşılacağı üzere İskoçya'yı, Celtic de kurucularının ülkesi İrlanda'yı temsil
ediyor. Saat 14.30'da da 50 bin seyirci, bu tarihi heyecanı bir kez daha hissedecek. Ligin ilk bölümündeki maçı deplasmanda Rangers, 4-2 galip bitirmişti. İbrox Stadı'ndaki son 3 mücadelede Celtic sahadan 2-0, 3-0 ve 1-0'lık sonuçlarla mağlup ayrıldı. Görüldüğü üzere gol bile atamadılar. Rangers, eğer burada da puan kaybederse şampiyonluk şansını bir hayli azaltır. Bu nedenle çok hırslı olacaklar. Gerek son haftalardaki form durumu, gerek lideri yeniden yakalama amacı ve gerekse de formda forvetleriyle lacivert- beyazlı ekibi önde görüyorum.

412 Aberdeen- Hearts 10 1.20
Hearts'ın Litvanyalı başkanı Romanov yatırımları durdurdu. Göreve gelir gelmez önemli paralar harcayarak iyi oyuncular transfer eden Romanov, bu yıl daha mütevazı bir takım kurdu. O da İskoçya'da Glasgow hanedanlığının yıkılamayacağını anlamış olacak ki hayallerinden vazgeçti. Rakip Aberdeen de geçen yıllara oranla daha sıradan bir takım. Ama her zaman olduğu gibi müthiş taraftarı önünde kolay kaybetmiyorlar.

416 St. Mirren- Hamilton 2.5 Altı 1.60
Saint Mirren'in ilginç bir performansı var. Sahasında şu ana kadar yaptığı 9 karşılaşmada sadece 4 gol atabildiler ve kalelerinde de 5 gol gördüler. 9 müsabakanın 8'i 2.5 altı sonuçlandı. Hamilton da 35 ile ligin en çok gol yiyen takımı. Onlar da deplasmanlarda 6 gol buldular. Bu şartlar altında Saint Mirren'e tabii ki güvenebiliriz ama müsabakada az gol olma ihtimali yüksek görünüyor.

426 PSV- Twente 1 1.65
Hollanda'da Avrupa standartlarına yakın tek takım PSV. Şampiyonlar Ligi serüveni iyi noktalanmasa da lige konsantre olmaları durumunda şampiyonluğu elde edebileceklerini düşünüyorum. Şu anki lider Alkmaar'dan kalite olarak daha üstünler. Bunu son Feyenoord maçındaki baskın futbollarıyla da gördük. Zaten Hollanda'da kimi konuk ederlerse etsinler favorim kırmızı-beyazlı ekiptir. Twente, aldığı sonuçlar kadar iyi bir takım değil. Ev sahibi ekibe verilen 1.65'lik oranı çok değerli buluyorum ve kuponlarda yer almasının faydalı olacağını düşünüyorum.

432 Willem- Sparta 1 1.65
Günün değerlendirilmesi gereken takımlarından birisi de Willem. Kadro kalitesi olarak geçen yıllara oranla bir atılım yapan kırmızıbeyazlılar, son 4 maçında gerek güçlü rakiplerle oynaması, gerekse şanssızlıklar yaşaması nedeniyle tepetaklak oldu. Ama Sparta'yı kolaylıkla yenmeleri normal sonuçtur.

433 Vitesse- Volendam 1 1.35
Volendam'da bariz bir kıpırdanma olsa da hala lige yeni çıkmış amatör görüntülerini koruyorlar. Vitesse, küme düşmemek için bir atılım içinde. Fark gelebilir.
Barış DİNÇARSLAN


DİĞER AKTÜEL HABERLERİ
Çifte derbi
15.30'da tekerlekli sandalye basketbolda, 19.00'da ise Beko Basketbol...
Hidayet attı Magic güldü
Son 5 maçını kazanan Orlando Magic, New Orleans'ı 88-68 yenerken,...
Potada program
Türk Telekom- Antalya Büyükşehir Belediye (15.00/Spormax), Kepez...

  All Star 3 Ocak'ta   İlk rakip Romanya
  City'de hedef Senna   Ringte Fener fırtınası
 
 
Puan Tablosu Toplu Sonuçlar Haftanın Maçları

  Takım  O   G   B   M    A     Y     P  
Tümünü göster...
16.HAFTA
Konya 1 Fenerbahçe 2
İ.B.B. Spor 5 Kocaeli 0
Hacettepe 0 Kayseri 3
Trabzon 2 Eskişehir 1
G.Birliği 1 Sivas 2
Denizli 1 Ankaragücü 1
Antalya 1 Ankaraspor 1
Gaziantep 2 Bursa 0
Galatasaray 4 Beşiktaş 2
17.HAFTA
Kayseri G.Birliği
Sivas Galatasaray
Ankaragücü Antalya
Ankaraspor Konya
Fenerbahçe Trabzon
Bursa İ.B.B. Spor
Kocaeli Hacettepe
Beşiktaş Denizli
Eskişehir Gaziantep
 
Şans OyunlarıTurkuvaz YayınSabahForbesATVŞamdanFotomaçTransport DergiTakvim GazetesiAuto Moto SportYeni AsırCosmopolitanPara DergiGlobal EnerjiHouse BeautifulBazaarEsquireYeni AktüelBebeğim ve BizOto HaberSinema DergisiSofraHomeİşte İnsanCosmo GirlCosmopolitan BrideSabah EmlakATV AvrupaSabah Avrupa

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Turkcell Süper Lig | Bankasya 1. Lig | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu
Künye / İletişim | Gizlilik Bildirimi | Ana Sayfa

Turkuvaz Medya Grubu Copyright © 2003, 2008 - Tüm hakları saklıdır.
Turkuvaz Gazete Dergi Basım A.Ş.

Turkuvaz Media Digital