Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
Mobil Eğlence  
SMS Paketi  
Ana Sayfa  
Arşiv  
     
Nihat-Terim kol kola Fener'e

F.Bahçe'nin resmi internet sitesi iki yöneticinin Nihat için İspanya'da olduğunu yazdı. "Türkiye'yi düşünmüyorum" diyen Nihat'ı Fatih Terim ikna edecek .


F.Bahçe'de önceki gece başlayan hareketli saatler tüm hızıyla sürerken, Fotomaç sarı-lacivertli ekipte gizli ya da açık neler olup bittiğini kamuoyuna duyurmayı sürdürüyor. Daha önce sadece FOTOMAÇ'ın gündeme getirdiği Nihat Kahveci girişimi dün F.Bahçe'nin resmi internet sitesi tarafından doğrulandı. Kulüpten dün öğle saatlerinde yapılan açıklamada yöneticiler Mahmut Uslu ve Ali Yıldırım'ın Nihat için İspanya'da oldukları duyuruldu.

Sık sık "İspanya'da mutluyum, Türkiye'ye dönmek istemiyorum" diyen Nihat Kahveci'nin ikna edilmesi işini ise Fatih Terim'in üstlendiği belirtildi. Zico ile yollarını ayıran F.Bahçe'nin, Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim ile anlaştığı bir kez daha dile getirilirken, tecrübeli hocanın Nihat için de devreye girdiği ve sarı-lacivertli yöneticilere "Nihat benim oğlum sayılır. Benimle birlikte her yere gider. Onu ikna etmek kolay" dediği ileri sürüldü.


***

Nihat resmen

Resmi sitede, "Yöneticilerimiz Uslu ve Yıldırım, Villarreal ile bonservis görüşmeleri yapmak için İspanya'ya uçtu" denildi.

Başkan Aziz Yıldırım'ın üç gün önce, "Bir forvet alacağım ama bu Türk oyuncu Avrupa'da oynuyor" dediği ismin Nihat Kahveci olduğu anlaşıldı. F.Bahçe'nin resmi sitesi dün, "Yöneticilerimiz Mahmut Uslu ve Ali Yıldırım, Nihat Kahveci'nin kullübü Villarreal ile görüşmek üzere İspanya'ya gittiler" açıklamasını yaptı. Böylece heyecanlı bekleyiş başladı.


Terim mi ikna etti?
Sitede, "Görüşmelerin detayları konu netleştikten sonra açıklanacaktır" sözü de yer aldı. Kulübe yakın çevrelerde ise "Nihat'tan mutlaka söz alınmıştır ki İspanya'ya gidildi. Nihat'ın bonservisi de aşağı yukarı belli. Emre'den sonra Nihat da F.Bahçe forması giyecektir" sözleri duyulmaya başladı. Nihat'ı, Fatih Terim'in ikna ettiği de kulislerde konuşuluyor.

Deniz DERİNSU


Gizli rota Fabiano
Halil de gelecek
Terim olmazsa Luis Aragones
Kanoute imzaya kaldı
Appiah işini çözeceğiz
Carlos'tan pembe tablo
Yıldızlar FBTV'de
Peseiro Bükreş'e
En büyük F.Bahçe
Alkışlar Semih'e
Hughes City'de
Şansı zayıflıyor
Transfer dosyası
 
Emre, Aurelio gitmezse Fener' e çok yarar sağlar
İnter ve Newcastle' da sezon başına ancak 15 maç oynayabildi, doğru.
Uyan Türkiyem
Avrupa Şampiyonası' nda vizyona çıkmamıza iki gün kaldı. Gazetelere...
Robben gibiyim
"Stilim Overmars ve Robben' e...
' Ben yeterim'
"Artık piştim. A takıma hazırım.
Son gözde Tekke
Başkan Demirören' in bir yıldız...
Bizimle uğraşmayın
Yıldırım Demirören, İnönü...
Hasret bitecek
"Büyük başarılar yaşaya-cağıma...
Yıldızları izlemek 100...
Trabzonspor' da kombine...

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Künye | Ana Sayfa

Turkuvaz Medya Grubu Copyright © 2003, 2008 - Tüm hakları saklıdır.
Turkuvaz Gazete Dergi Basım A.Ş.

Turkuvaz Media Digital