Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
Mobil Eğlence  
SMS Paketi  
Ana Sayfa  
Arşiv  
     

Son dala tutundu

Sivas beklenenden çok uzaktı. Beşiktaş fırsatları iyi değerlendirip 3 puanı aldı Ancak bu galibiyet bir şey değiştirmedi Artık rakiplerinin de tökezlemesi gerek.


Kaybetse ligi bitirecek olan Beşiktaş, Sivas'ta önemli bir 3 puan alıp zirve ümidini sürdürdü. Galibiyette öne çıkan unsurlar sizce nelerdi? Beşiktaş, geçen hafta F.Bahçe yenilgisini ile büyük yara aldı. Bunu telafi etmenin tek çaresi ligde kalan bütün maçlarını kazanmak. Sivas bu serinin başlangıcı ve en önemlisiydi, kazandı. Beşiktaş'ın en büyük zaafı
çok gol yemesi. Dün de son saniyede de olsa çok basit bir gol yediler! Ama farklı olan, girdiği pozisyonları iyi değerlendirdi. Herkes oyun disiplinine bağlı kaldı. Defansın göbeğinde Toraman- Gordon çok iyi oynadı. Takım olarak defans yaptılar. Holosko yine kendinden beklenen her şeyi yaptı, iki gol attı. Akıllarda olmayan Aydın çok olumlu işler sergiledi. Tüm bu faktörler de galibiyeti getirdi.

F.BAHÇE BIRAKMAZ
Bu galibiyetten sonra Beşiktaş'ın şampiyonluk şansı ne kadar? İki hafta önce ligde her şey Beşiktaş'ın elindeydi. Şu anda ise F.Bahçe ve G.Saray'ın puan kaybına bağlı. Onun için Sivas'ı yenmesi bir şey fark ettirmiyor. Beşiktaş'ın tek yapabileceği kalan 5 maçını kazanıp, rakiplerinin takılmasını beklemek. F.Bahçe'nin avantajı büyük. Chelsea maçı önemli. Elenirse ağırlığını lige verir. Avantajını kolay yitirmez. Maalesef Beşiktaş, F.Bahçe ve G.Saray'ın kendi sahalarında yenilerek kendisine verdikleri fırsatı 2-3 hafta önce tepti.

HAKEMLER MAZERET
Beşiktaş hakemlerle bu sezon çok puan kaybetti. F.Bahçe-Kayseri maçı ortada. Bu konuda ne diyeceksiniz? Hakem hataları her zaman oluyor. Ben kasıtlı bir şey yapıldığına inanmıyorum. Beşiktaş, hakemlere değil kendi işine bakmalı. Bir Belediye'ye, bir F.Bahçe'ye kaybetmemesi gerekiyordu. Önemli olan bunlar. Sivasspor'u nasıl buldunuz? Sivasspor bence tarihi bir maçı kaybetti. Belki şu maçı kazansalar 2.'likleri garanti olacaktı. Şimdi ise Avrupa'ya bile gidemeyebilir. Beklenen futbolları yoktu. Beşiktaş'ın ummadığı kadar kolay kazanmasında Sivasspor'un da payı büyüktü.




Çifte pençe
Holosko kısa kesti
Hayata döndük
Maça çıkmayacaklardı
Nouma kesin konuştu
Cisse: Bana ırkçılık yaptı
Öner: Korkunç
Sayfa karardı
Beşiktaş 3 puanı hak etti
Statta kuş uçmadı
Sivas maça koştu
Derbi gibi ilgi vardı
Avantaj gitti!
Toraman sağ beke
Kartal ağır yaralı
Aydın Karabulut zıpkın gibiydi
Şampiyon adayına yakıştı
Ne yaptın Gordon!
Stresli geçti
PAF maçı Sivas'ın
 
Geç kalmış yenilik
Beşiktaş ilk çeyrek dakikadaki süper futboluyla zor maçı kolaya...
Adalet ve alınteri
Hakem hataları ya da hakem korkuları F.Bahçe lehine gündemi o kadar...
Bravo Aydın
Bir sezonun emeğini bir hakem heba edebilir mi? Türkiye' de edebilir...
Savaş ilanı!
"Şunu herkes bilsin ki, Londra' ya...
Londra' ya akın
FENERBAHÇE taraftarı Londra' yı...
İsyancı zaferi
G.Saray' ın 2 topu direkten döndü...
Cimbom' un Servet' i
Sağ ayak arka adelesinde çekme...
Son teklif
İki futbolcu için 6.5 milyon dolar...
Kaleci avı
Trabzonspor kale için belirlediği...

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Künye | Ana Sayfa

Fotomaç Servisi

Copyright © 2003, 2007 - Tüm hakları saklıdır.
Merkez Gazete Dergi Basım Yayıncılık Sanayi ve Ticaret A.Ş.
Üretim ve Tasarım  Merkez Bilgi Grubu