Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
SMS Paketi  
Ana Sayfa  
Arşiv  
     
Sayısal loto
Spor toto
Şans topu
İnter yerle bir

Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi grup açılış maçında İtalya devi İnter'i ezici bir futbol sonunda skora yansımayan bir sonuçla ancak 1-0 yenebildi ama üç puanı kazandı. Zico, sahaya en hazır ve en makul 11'ini sürünce işler kolaylaştı. Önce hemen belirtelim sarı-lacivertli takımda sonradan oyuna giren Semih dahil bütün futbolcular canla başla mücadele ettiler ve başarılı bir futbol sergilediler. Eğer sol kantta Roberto Carlos ile Vederson'un uyumunu, sağ kantatta Önder ile paylaşacak bir futbolcu olsa hem futbol daha güzelleşecek, hem skor artabilecekti. Dün akşam Saracoğlu Stadı'nda sanki cumartesi günkü Rizespor maçını bir kere daha yaşadık. Sarı-lacivertli futbolcular o kadar çok pozisyon buldular ve İnter kalesini o kadar çok şut gönderdiler ki biraz şans olsa, direkler önlemese ve önemlisi kaleci Cesar harika kurtarışlar yapmasa, 13 yabancılı İnter hezimete uğrayabilirdi. Özellikle kale önündeki yan toplarda Aurelio, Edu, Lugano, Önder, hatta çok net bir pozisyonda Alex topu ağlara gönderemiyerek farkı artıramadılar.

Sarı-beyazın sırrı
İnter, Alex'in nefis ortasına Deivid'in şahane volesiyle topu ağlarında gördükten sonra ikinci yarıda beraberlik için çok çalıştı ama başta Volkan olmak üzere Fenerbahçe defansını aşmaları mümkün olmadı. Mancini bütün kozlarını oynadı, Figo. Jimenez ve Crespo'yu sahaya sürdü ama bu maçı kazanmayı aklına koymuş Fenerbahçe'yi değil yenmek, beraberliği almak bile mümkün olmadı. Acaba Fenerbahçe'nin atalarından gelen sarı-beyazlı ilk formalarının Anderlecht maçından sonra dün akşam da galibiyette bir rolü oldu mu? Zira üç gün önceki maç için sarı-lacivertli takımı yerden yere vuranlar herhalde dört gün sonra Fenerbahçe'nin bu müthiş oyunu ve zaferi karşısında utanmışlardır. Maçın İspanyol hakemi Luis Medina elini sürekli cebine soktu ve sarıkartını bol kullandı ve Akdeniz komşuları İtalyanları açık şekilde korudu. Zira, Dacourt iki defa sert şekilde rakibini durdurdu ve kırmızı kartla oyun dışı kalacağı halde bir tane sarı kart bile görmedi. Bu maçtaki futbolu gördükten sonra Carlos'la Vederson birlikte oynamaz görüşünde olan Zico de herhalde doğruyu bulduğunu anlamıştır.



YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Erken ötenler   / 19-09-2007
 Oyun güzel ama!   / 16-09-2007
 Terim ve ders   / 15-09-2007
 Sistemde mi, kadroda mı?   / 12-09-2007
 Tahkim Kurulu   / 08-09-2007
 Kimler suçlu!..   / 05-09-2007
 Hakem komedisi   / 03-09-2007
 Çifte kazanç   / 30-08-2007
 Büyük mücadele   / 26-08-2007
 Büyük risk   / 22-08-2007


 
 

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Künye | Ana Sayfa

Fotomaç Servisi

Copyright © 2003, 2007 - Tüm hakları saklıdır.
Merkez Gazete Dergi Basım Yayıncılık Sanayi ve Ticaret A.Ş.
Üretim ve Tasarım  Merkez Bilgi Grubu

Gurur duyduk
İnter' in pozisyonu yok.
Turu geçeriz
"Biri sizi favori görüyorsa bizim...
Yöneticiler disiplinde!
Beşiktaş' ta başkan Yıldırım...
Sabır gerek
"Ankaragücü karşısında hesapta...