Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
SMS Paketi  
Ana Sayfa  
Arşiv  
     
Banko Getafe

Twente, Hollanda'da iyi ama Avrupa arenası çok farklı. Hırsla oynayacak olan Getafe, turu İspanya'da geçmeyi hedefliyor.


311 Ş.URFA-K.MARAŞ 1 1.65
GASKİ deplasmanından altın değerindeki 3 puanla dönen Şanlıurfaspor, yukarılara doğru tırmandı. İyi savunma yapan ev sahibi ekibin, Adıyamanspor karşısında çok zorlanan Kahramanmaraş'ı seyirci desteğiyle geçmesi normal sonuç olur.

314 TARSUS İY-İSKENDERUN DÇ 1 1.30
SON
haftaların en formda
takımı Tarsus İdmanyurdu, 5 maçta da galibiyet yüzü göremeyen İskenderun Demir Çelik karşısında günün banko takımlarından birisi konumunda bulunuyor.

323 LEVERKUSEN-LEIRIA 2.5 ÜSTÜ 1.40
BUNDESLİGA'da gittikçe forma giren Leverkusen, Avrupa'da pek tanınmayan Portekiz temsilcisini ilk maçta tur garantisi almak üzere ağırlayacak. Leverkusen'in en önemli eksiği Ramelow. Ayrıca orta sahanın dinamosu Freier de sakat. Leiria, geçen yıl ligde 7. olurken, UEFA Kupası'na İntertoto'dan katılma hakkı kazandı. En önemli iki oyuncusu İspanyol Tonito ve Brezilyalı sağ kanat Maciel. Leverkusen'in ilk maçta turu garantileyecek farklı bir skor elde etmesi normal sonuç olur.

335 M.BOLESLAV-PALERMO 2 1.65
SERİE A'da Palermo çok formda bir görüntü çiziyor. Miccoli ile oldukça hareketli bir ofans hattı oluşturan konuk takım, maçın her dakikasında rakip kaleyi düşünen pozitif bir futbol oynuyor. Mlade Boleslav ise ligde oynadığı 6 maçta 1 galibiyet, 3 beraberlikle 6 puan topladı. Zayıf rakiplerle oynamasına rağmen etkili olamayan Boleslav'ın işi çok zor.

362 SION-GALATASARAY 2 1.75
SÜPER Lig'in lideri Galatasaray, Lincoln ile çok farklı bir görüntü veriyor. Shabani Nonda'nın Konya maçında sergilediği iyi performans ve attığı goller de takıma alıştığının göstergesi. Sion, Galatasaray'a rakip olacak kalitede bir takım değil. Avrupa kupalarında müthiş bir tecrübeye sahip olan Galatasaray'ın kazanmasına oynanır.

421 EMPOLİ-ZURİCH 1 1.50
BEŞİKTAŞ karşısında 2 kez izleme şansını bulduğumuz İsviçre ekibi Zurich, bu sezon geçen yıla göre çok zayıf. Serie A'da 2 sezondur istikrarlı bir grafik çizen Empoli, UEFA'da gruplara kalma şansını yakalamışken bunu kaçırmayacaktır. Zira Serie A gibi zorlu liglerde Avrupa kupalarına katılma şansı Empoli gibi takımların eline 5-10 yılda bir geçiyor. Bu fırsatı değerlendirirler.

423 GETAFE-TWENTE 1 1.35
HOLLANDA'nın temsilcileri son yıllarda Avrupa'da çok da ilerleyemiyor. Bu da onların futbol kalitesi bakımından Dünya'ya ayak uyduramadıkları anlamına geliyor. Lig maçlarında sürekli hücum futbolu oynadıkları için özellikle Avrupa kupaları deplasmanlarındaki oyun kurguları yeterli değil. Getafe ise geçen yıl çıktığı ligde hiç de beklemediği bir başarı yakalayarak UEFA'ya katılma hakkı kazandılar. Bu küçük şehrin takımı gruplara kalabilmek için her şeyini verecektir. Özellikle evlerinde oynayacakları Twente müsabakasını inanılmaz hırslarıyla kazanıp, rövanşı beklerler.

356 SARAJEVO-BASEL 10 1.47

BOŞNAK futbolu kendisini bir türlü geliştiremese de alttan gelen yeni nesil umut vadediyor. Fiziksel anlamda çok iyiler. Tek sorunları taktiksel. Basel ise Hakan Yakın'a bağımlı olarak ne kadar başarılı olur, bilinmez. Bosna'da kazanamaz, işi evlerine bırakırlar.

365 GRONİNGEN-FİORENTİNA 2 1.60
GRONİNGEN'de sıkıntı büyük. Takımın en önemli isimleri, forvet oyuncuları Norveçli Nevland ve İsveçli yıldız Berg sakatlandı. Fiorentina'ya karşı oynamaları çok zor. Konuk ekip ise Luca Toni'siz yeni hayatına alışamamışa benziyor. Yine de rakiple arasında büyük güç farkı var.




Chelsea şaşkın
Yükselişe geçtik
Gözü 'Altın Top'ta
Final umudu kaçtı
Hernandez kızakta
Mete Binay üzdü
Son dakika
Şans Topu Sonuçları
İddaa sonuçları
 
Ders çıkarmış
Macaristan' a karşı sahaya sürülen takım da oynanan futbol da Fatih...
Gurur duyduk
İnter' in pozisyonu yok.
PSV çok rahat
Hollanda ekibi, Lazoviç ile öne...
Turu geçeriz
"Biri sizi favori görüyorsa bizim...
İsviçre karnesi iyi
G.Saray, İsviçre takımları ile...
Yöneticiler disiplinde!
Beşiktaş' ta başkan Yıldırım...
Tekrarda ısrarcıyız
ANKARASPOR maçında yaşanan hatalı...

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Künye | Ana Sayfa

Fotomaç Servisi

Copyright © 2003, 2007 - Tüm hakları saklıdır.
Merkez Gazete Dergi Basım Yayıncılık Sanayi ve Ticaret A.Ş.
Üretim ve Tasarım  Merkez Bilgi Grubu