Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
SMS Paketi  
Ana Sayfa  
Arşiv  
     
Sayısal loto
Spor toto
Şans topu
Gerekenler
Hep söylenen "Gerekenler yapılacaktır" sözleri bir türlü vücut bulamıyor, boşuna beklentiler yaratılıyor


Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım son açıklamasında, hakem hataları ve federasyon tavrı konusunda artık farklı davranacaklarını ve gerekenleri yapacağını söyledi. Yıldırım, sezon başındaki istifasına gerekçe olarak da "kendisine yapılan düşmanlıkların Fenerbahçe'ye verdiği zararları" gerekçe göstermişti. Kaçan şampiyonluğu buna bağlamıştı.

İNANILIR GİBİ DEĞİL
Açıkçası, Haluk Ulusoy'un çocukluk ve kadim arkadaşı Hüsnü Hayali de ATV'deki Santra programına yaptığı açıklamada, "Aziz Yıldırım'ın arası Haluk Ulusoy ile iyi olsaydı, Denizli'den şampiyon dönerdi" dedi. Tüm bunlar ortadayken, 100.
yılda geçen seneki senaryonun benzerinin yaşanması ve Fenerbahçe Başkanı'nın bir kez daha mağlubiyetin eşiğine gelmesi inanılır gibi değil. Ve hep ağızlardaki o "gerekenler yapılacaktır" açıklaması nedense bir türlü vücut bulamıyor, devamlı söylenerek, boşuna beklentiler yaratılıyor. Fenerbahçe yönetimi madem "gerekenleri" bu kadar iyi biliyor, neden iki sezondur yapmıyor o zaman? Gereken nedir? Haluk Ulusoy'un gitmesi ile, neden hâlâ görevde, neden FIFA boyuna Ulusoy mektuplarını tekrarlıyor, neden hâlâ hakemlerden şikayet ediliyor, neden hâlâ cezalar çifte standart ile veriliyor? Gerekenin ne olduğunu aslında herkes biliyor. Herkes iki testiden hangisinin kırılacağına bakıyor. Türk futbolu veya şeffaflık kimsenin umurunda değil. Üç yıl önce Haluk Ulusoy federasyonuna ateş püsküren, "Kaçan şampiyonluk için komite kuracağım" açıklamalarını yapanlar, bugün aynı ismin ve hakemlerinin kayığında çok mutlular. Aynı örneği Fenerbahçe veya Galatasaray için de tekrarlamak mümkün. Bugün isyan ettikleri başkanın döneminde şampiyonluk da kazandılar. O zaman susuyorlardı. Şimdi isyan ediyorlar. Türk futbolunun gerekeni, öncelikle güven ortamıdır. Bunu sağlayacak kişi de maalesef Haluk Ulusoy değildir. Görevde bulunduğu her dönemde, her takım tarafından eleştirilen ve kuşkulanılan bir başkan, eğer sözlerinde belirttiği gibi vatanını seviyorsa, futbolu da "huzura" kavuşturmalı, Haziran ayında ayrılacağını şimdiden açıklamalıdır.



YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Hakem kararıyla!   / 20-04-2007
 F.Bahçe'nin sırrı   / 22-03-2007
 F.Bahçeli olmak   / 15-03-2007
 Yanlız yürü (me) mek   / 08-03-2007
 Karekterli maç   / 22-02-2007
 Fenerbahçe-Beşiktaş   / 08-02-2007
 İnanan parmak kaldırsın   / 01-02-2007
 İmzalar nerede?   / 25-01-2007
 Tuncay iyi düşünmeli   / 11-01-2007
 Ulusoy'u kim istemez?   / 04-01-2007


 
Gerekenler
Taraftar duruşu
Zor durum!
 

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Künye | Ana Sayfa

Fotomaç Servisi

Copyright © 2003, 2007 - Tüm hakları saklıdır.
Merkez Gazete Dergi Basım Yayıncılık Sanayi ve Ticaret A.Ş.
Üretim ve Tasarım  Merkez Bilgi Grubu

Misilleme
Beşiktaş' ın açıkladığı 2 trilyon...
Gerets isyanda
"Yönetim bize daha bütçeyi...
F.Bahçe' nin şansı sıfır
"Birkaç ay önce kimse bizi hesaba...
İlle de Marti
Sakaryaspor' dan olumlu yanıt alan...