Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
SMS Paketi  
Ana Sayfa  
Arşiv  
     
  Ayman: Şampiyonluk yaşamadan bir yere gitmem


Trabzonspor'un Mısırlı oyuncusu Ayman Abdelaziz, Trabzonspor'da şampiyonluk yaşamadan bir yere gitmeyeceğini söyledi.

***

Ayman: Şampiyonluk yaşamadan bir yere gitmem

Ayman Abdelaziz, Trabzonspor'da şampiyonluk yaşamak istediğini belirterek, ''Ondan sonra gitmeyi düşünüyorum. Trabzonspor'da şampiyonluk yaşamadan bir yere gitmem. İnşallah kısa sürede şampiyonluk yaşarız'' dedi.

Trabzonspor'un iyi bir kadroya sahip olduğunu savunan Ayman, ''Ben bu kadroyla Trabzonspor'un şampiyonluğu elde edeceğini düşünüyorum.
Türkiye'de bence kadro olarak en iyi takım biziz. Gelecek yıl hedefimiz şampiyonluk olacak ve bunun için elimizden geleni yapacağız'' diye konuştu.

Kayseri Erciyesspor maçı öncesinde maçın kaybedilmesi halinde bordo-mavili takımın ligden düşme sıkıntısı yaşayacağı yönündeki söylentilere katılmadığını ifade eden Ayman, şöyle devam etti:

''Kayseri Erciyesspor'u mağlup ettik ve ligde yedinciliğe kadar yükseldik. Bence Trabzonspor, bu kadroyla hiçbir zaman bu konuda sıkıntı yaşamaz. Bizim kadromuz belli. Bulunduğumuz yerden daha da üst sıralara çıkmak istiyoruz. Üst sıra için de çalışıyoruz. Her maçı kazanmak için çıkıyoruz. Trabzonspor'un layık olduğu yerde ligi bitirmesi lazım.''

Türkiye Kupası'nı alacak güçlerinin olduğunu savunan Ayman, ''Ama Kayseri Erciyesspor ile yapacağımız maçlar çok zor olacak. Biz turu geçmek için elimizden geleni yapacağız. O gün kim daha fazla konsantre olur, isterse o turu geçecek. İnşallah kupayı alacağız'' diye konuştu.

GENÇLERBİRLİĞİ MAÇI

Ayman, eski takımı Gençlerbirliği ile çok zorlu bir maç yapacaklarını belirterek, ''Çünkü çok güçlü bir rakip bizi bekliyor. Gençlerbirliği çok koşan, mücadeleci bir takım. Eski takım arkadaşlarıma karşı oynayacağım. Ama benim için normal bir maç. Bir lig maçı neticede. Bizim için çok önemli bir maç olacak. Üst sıralar için bu maçı kazanmak istiyoruz'' diye konuştu.

''FUTBOL KURALLARI İÇİNDE SERTİM''

Ayman, kendisinin orta alan oyuncusu olduğunu belirterek, ''Tam göbekte oynuyorum. Oyunumun sert bir oyun olması lazım, ama tabiki futbol içinde. Futbol kuralları içinde sert oynuyorum. Dünyada futbol hep böyle oynanıyor. Viera, Makelele, Gilberto Silva da bu tip oynuyor. Arsenal, Chelsea, Milan gibi takımlar da sert oynuyorlar'' dedi.

6 PUANLIK FARK

Ayman, Fenerbahçe ve Beşiktaş ile arasındaki 6 puanlık farkın büyük bir fark olmadığını belirterek, ''Şampiyonluk yarışı sezon sonuna kadar sürecek. Şu an hiçbir şey garanti değil'' dedi.Şampiyonluk şansı bulunan takımlardan sadece Fenerbahçe ile karşılaşacaklarını ifade eden Ayman, ''Biz sadece çıkıp maçımızı oynayacağız. Her maç olduğu gibi o maçı da kazanmak isteyeceğiz. Başka düşüncemiz yok. Şampiyon kim olacaksa o olsun'' diye konuştu.

(AA)




Rubin yolcusu
Avrupa'yı tarıyoruz
İmzalar tamam
Fenerbahçe'ye yüklendi
Ben sadece işimi yaparım
Problem yapmam
Erdinç milli şok yaşamış
Trabzonspor'un kalan maçları
Trabzonspor günlüğü
 
Zico' ya talip çıktı
Brezilya basınına göre; Braga' ya...
Tümer kafa karıştırdı
Takımla birlikte Halep' te...
İşimiz zor
Gerets: Son 3 maçta rakibimizi...
Taktik yaptılar
G.Saray, Erciyes ile yapacağı...
Üçlü kıskaç
Yeni sezonda kadrosunu...
Akın-Stepanov takası
Beşiktaş' ın kadro dışı bıraktığı...

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Künye | Ana Sayfa

Fotomaç Servisi

Copyright © 2003, 2007 - Tüm hakları saklıdır.
Merkez Gazete Dergi Basım Yayıncılık Sanayi ve Ticaret A.Ş.
Üretim ve Tasarım  Merkez Bilgi Grubu