Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
Ana Sayfa  
     
Sen de kazan


İddaacılar, FOTOMAÇ'a bakmadan İddaa oynamayın. Program, banko kuponlar, puan durumları, kazandıran tahminler...

***

Nürnberg sürprizi!

Kar yağışı ilginç sonuçlar doğuruyor. Hamburg'da dört eksik var. Ev sahibi Nürnberg çelme takabilir.

223 NÜRNBERG-HAMBURG 10 1.67

Hamburg ligin ikinci sırasında.. Deplasmanda yenilgisi yok ve Nürnberg de evinde ligin en kötü takımı... O zaman hep beraber Hamburg'a oynayalım... İşte bu mantık İddaa'ya yarıyor. Hamburg'da Barbarez cezalı, Van der Vaart sakat, Atouba ve Demel ise Afrika Kupası'nda. Nürnberg favori.

234 COVENTRY-M'BORO 02 1.27

Middlesbrough, Arsenal'a 7-0 yenildikten sonra dağıldı. Wigan'a da kendi sahasında 3-2 yenildi.. Ancak kupa maçında onlara verilen 2.20'lik oran fazla ve küçük düşürücü. M'Boro o kadar kötü bir takım değil ve bu maçı da kaybetmez.

236 LEiCESTER-SOUTHAMPTON 1 2.30

İki Şampiyonluk Ligi takımı kupada karşılaşıyor. İkisi de Premier Lig tecrübeli. Tottenham'ı eleyerek 4. tura gelen Leicester, ligde kümede kalma mücadelesi veriyor. İki takımın ligdeki kapışması 0-0 sona ermişti. Ancak Leicester geçtiğimiz senelerde de bize kupa takımı olduğunu gösterdi. Ev sahibi kazanır.

241 MAN.CiTY-WiGAN 1 2.00

Wigan, Lig Kupası'nda Arsenal'ı 1-0 ve 1-2'lik skorlarla eleyerek adını finale yazdırmayı başardı. Bu kez Federasyon Kupası'nda deplasmanda Manchester City'ye konuk olacak. Bizce iki kupada birden yürümeleri çok zor. City evinde bu mücadeleyi uzatmadan kazanır.

243 READiNG-BiRMiNGHAM1 2.10

Birmingham, 3. turda İngiltere 2 takımlarından Torquay'ı geçerken zorlandı. Bu kez rakibi CL'nin lideri Reading... Reading, 3. turda Premier Lig'den WBA'yı eledi. Bu kez işi 2. maça bırakmadan Birmingham'ı da eleyeceklerdir.

316 CATANiA-BARi 1 1.45

Catania şanslı puanlar alınca onlara diğer hafta güvenememiştik. Şimdi puan kaybettikleri bir maç sonrası güveniyoruz... Sebebi gerek Bari'nin aldığı çok kötü sonuçlar ve Catania'nın hedefleri..

323 MANTOVA-PiACENZA 0 2.75

Mantova'ya güvenirken aman dikkat. Danilo Martelli stadı Serie B takımlarının sahip olduğu ortalama stadyumlardan daha kötü. Üstelik Mantova'da bugün kar bekleniyor. Maç ertelenebilir. Ertelenmese bile o zeminde Bari'ye zorla gol attılar, Piacenza'ya karşı da çok zorlanırlar.

354 PALERMO-SiENA 1 1.60

Altı maçtır galibiyet alamayan ve küme düşme endişesi yaşayan Siena, zorlu Palermo deplasmanına çıkıyor. Bu sene bekleneni veremeyen Palermo'da da teknik direktör Del Neri büyük eleştiri altında. Udinese'den transfer edilen ve Palermo formasıyla çıktığı ilk maçta resital çeken Di Michele yine etkili olacaktır. Ev sahibi kazanır.

415 LE MANS-TOULOUSE 1 1.80

Afrika Kupası Fransa'da birçok takımı olumsuz etkiledi ama Le Mans bundan faydalandı. Geçen hafta önemli bir galibiyet aldı. Evlerinde zaten iyiler ve bu hafta kazanmaya yakınlar.

423 ST.ETiENNE-NiCE 1 1.90

Fransa'nın genç ekisi St.Etienne, 4 maç yenilmeden çıktığı Sochaux deplasmanında bozguna uğradı. Bu tip mağlubiyetler takımın kötü oluşundan değil, tecrübesizliğinden kaynaklanıyor. Nice da 4 maçtır yenilmiyor ve üstelik son 2 deplasmanından beraberliklerle dönme başarısını da göstermiş durumda. Ancak bu defa işi çok zor olacak. Kendi evinde üç aydır kazanamayan ve rakibinden daha iyi olan St.Etienne galibiyete de yakın olan taraf.

431 MiLAN-SAMPDORiA 1 1.25

Uzun süre bocaladıktan sonra üst üste iki maç kazanan Sampdoria, son maçında Reggina'ya yenilerek yine herkesi şaşırttı. Milan, deplasmanlarda aldığı mağlubiyetlerle zirveden oldukça uzaklaştı ama evinde kayıpsız. Sampdoria'yı da mağlup edecektir.




Mazeret yok
Gana umutlandı
Nijerya'dan çeyrek altın
Karademir tarihe geçti
Hido coştu Magic galip
Ümitlerin rakipleri belli
Muhteşem Trapagnier
Fener ve Ülker'e ceza
Son finalist Federer
Cisse karakolluk oldu
Potada maç günleri
 
Uğurlar olsun
Sarı-lacivertliler, ezeli...
Derbi derdi!
F.Bahçe' nin aldığı karara göre,...
Haram puanlar
Galatasaray İkinci Başkanı, ezeli...
Bize yok mu!
Hala para alamayan yerli oyuncular...
Sambanın adı Bobo
Corinthias' da oynayan 21...
Jun da kim?
Fransız hoca, Jun' u öneren...

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Ana Sayfa

Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
Merkez Gazete Dergi Basım Yayıncılık Sanayi ve Ticaret A.Ş.
Üretim ve Tasarım  Merkez Bilgi Grubu