Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
Ana Sayfa  
     
Sayısal loto
Spor toto
Şans topu
Para derdinden...

Pes bu Rıdvan Dilmen'e aga. Yorumcuların Medyum Memiş'i gibi mübarek. Tee kaç dakika önceden golleri nasıl da tahmin ediyor, şaşakalıyorum. Dün gece de aynen yaptı. Ortada fol, gol, yumurta, tavuk yokken; "Bak bu Gençlerbirliği böyle yaparsa fena olur. Fener kaleye akın bile yapamıyor, Gençler gereksiz faul yapıp ölü toptan gol şansı kazandırıyor rakibe" dedi. Böyle konuştuktan kısa süre sonra da gol geldi malum.

Parlak çocuk
Sonra ben de onu taklit etmek istedim. "Rıdvan sallıyor tutuyor da, ben niye yapamayayım ki?" dedim. Evde bir tek hala oğlu Cevdet vardı. O zaten, konservatuarın, dersinden başka bir şey bilmeyen parlak çocuğu. Futboldan gıdım anlamaz.
Öngörülerimi ona söyledim; - Cevdet kafanı şu nota sehpasından kaldır da ekrana bak - Hıı?.. Ne oldu ki? - Bak Gençler korner atıyor, gol olacak şimdi - Bunların neresi genç, koca adamlar abi - Oğlum takımın adı Gençler, Gençlerbirliği'nin kısaltılmışı yani

Zevzek seni
O sırada korner kullanılıyor, top dışarıdan yan ağlara takılıyor - Aaa!.. Dediğin çıktı bak. Gol oldu abi - Olmadı oğlum auta gitti - Avut demek dışarısı değil mi? - Evet - Ama dışarı gitmedi ki ağlara takıldı bak. - Neyse bak kontratak başladı - Kontrplak mı? - Evladım acemi tuluatçılar gibi zevzeklenme kontratak diyorum. Karşı atak yani... - Ne olur peki abi? - Ne ne olur? - Sonuç ne olur yani? - Anelka hayaletlikten vaz geçer oyunda varlık gösterirse. Appiah sırtını döndertip ataklara katılırsa. Tuncay rakiple didişmeyi bırakıp topa yoğunlaşırsa, Rüştü, Rüştülük yapmazsa alırız bu maçı biz. - Helal olsun sana abi. Nasıl da biliyorsun sonucu daha maç bitmeden - Biliriz evvel Allah yıllarımızı verdik - Seni de maç yorumcusu yapsalar ya televizyona - Yaparlar mı hiç oğlum. Bak Fotomaç'a birkaç kere yazdırdılar, şimdi kurtulamıyorlar. - Niye ki? Kötü mü yazıyorsun? - Yoo fena değil yazılarım aslında - Çok mu para veriyorlar, pahalı geliyorsun diye mi? - Ne parası be çocuğum Zeki müdürden para mı çıkar? - Aaaa bak biz konuşurken gol oldu galiba - Gol oldu ya. Beni lafa tuttun önceden tahmin edemedim golü gördün mü? - Tamam abi de aklım para mevzuuna takıldı. Daha ne kadar beleşe yazacaksın? - Orasını Rıdvan bile tahmin edemez çocuğum. Sen derslerine dön haydi.


 
 

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Ana Sayfa

Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
Merkez Gazete Dergi Basım Yayıncılık Sanayi ve Ticaret A.Ş.
Üretim ve Tasarım  Merkez Bilgi Grubu

Süper start
Kanarya' nın G.Birliği karşısında...
Yaman çelişki
Aynı gençleri ilk yarıda yarıştan...
Erciyes zirvesi
"Bizim için yeni bir dönem...
PAF' ta oynar!
İbrahim Hacıosman-oğlu "Nürnberg...