Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
Ana Sayfa  
     
Sayısal loto
Spor toto
Şans topu
Zirveye doğru

Fransa'ya apoletini asan Halillodziç 9. haftadaki Samsunspor maçıyla birlikte Trabzonspor'un başında. Uzun yıllar Trabzonspor'la beraber olduğum için iyi biliyorum, Hodziç karakterinde bir teknik adam gelmedi. Kimse darılmasın; çoğu, yönetimin ağzına bakıyordu. Bu hocanın yönetimden destek alması Trabzonspor'u çok yukarıya taşıyacaktır. Halilhodziç önümüzdeki yıllarda da bırakmamalı. Boşnak hocanın tavrına bakılırsa bu zor görünüyor. Yönetim- teknik direktör-futbolcular arasındaki elektriklenme ters yönde gibi. Topçular yanlışlarını söyleyeni sevmez. Hele "Bankamatiğe giderken diri, idmanda yorgun" diyen birini hiç sevmezler. Başkan Nuri Albayrak'ın iyi bir şeyler yapma çabasını görüyorum. Bu çok önemli konu hemen gümdeme alınmalı.

Sekiz gitti beş geldi!
Lige bakacak olursak, Fenerbahçe ipi göğüslemeye en yakın aday. Parasız Galatasaray'ın inadı takdir edilmeli. Kaldı geriye üçüncülük ve Türkiye Kupası. İkincilik, hele hele lig şampiyonluğu, üstü kaymaklı ekmek kadayıfı olur. İlk hedef üçüncülük olmalı. Savunmadan Kürşat, Özgür, Eller, Emrah orta sahadan İbrahim ve Volkan ile forvetten Mehmet Yılmaz'ı yollayan Trabzonspor, Ahmet Şahin, Fatih Akyel, Stepanov, Ferhat ve Ali Güzeldal ile ikinci yarıya giriyor. İkinci yarıda Trabzonspor ilkinden daha iyi olmak zorunda. Ancak özellikle ilk iki hafta çok çok önemli. Sezon başında yabancılarda isabet yoktu. Jun, Nürnberg'e gidiyor, yerine Slovakya veya İsviçre'den biri alınacak. Savunma kötü. Tayfun toparlamaya çalıştı ama olmadı. İyi bir Fatih Akyel toparlar. Yeter ki, Trabzonlular "bizden değil" demesinler. Takımın beyni Gökdeniz, 8 Mart'a kadar yok. Yani ikinci yarının 7 haftasında forma giyemeyecek. Türkiye Kupası'nda da yok. Takımın golcüleri Fatih ile Yattara. Afrika Kupası'ndan gelecek Yattara'nın nasıl başlayacağı soru işareti. Sakatlığına karşın Fatih Tekke'nin hırsı, bu takımın en büyük avantajı. En önemlisi taraftarlar tabii. İlk yarıda notları olumlu. Hani evlenirken nikah memuru "İyi günde de, kötü günde de" diye başlayan bir şey söyler ya. İşte Trabzonspor taraftarının da sevgilisiyle iyi günde de kötü günde de el ele olması gerek.


 
 

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Ana Sayfa

Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
Merkez Gazete Dergi Basım Yayıncılık Sanayi ve Ticaret A.Ş.
Üretim ve Tasarım  Merkez Bilgi Grubu

Süper start
Kanarya' nın G.Birliği karşısında...
Yaman çelişki
Aynı gençleri ilk yarıda yarıştan...
Erciyes zirvesi
"Bizim için yeni bir dönem...
PAF' ta oynar!
İbrahim Hacıosman-oğlu "Nürnberg...