Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
Ana Sayfa  
     
Game Over

F.Bahçe ve G.Saray rakiplerine fark attı. Son üç sıraya yerleşen Denizli, Samsun, Ç. Rize taraftarlarını hayal kırıklığına uğrattı.


Fenerbahçe Ezdi Geçti
2005-06 sezonunun ilk yarısında ilginç bir tablo oluştu. Fenerbahçe ve Galatasaray ilk haftalardan itibaren zirveye çıkarken rakiplerine geçen yıllarda olmadığı kadar fark attılar. İkinci yarıda bu iki takımın şampiyonluk yarışı izlenecek. Beşiktaş ve Trabzonspor taraftarları için tam bir hayal kırıklığı olurken son iki yılın şampiyonu Fenerbahçe, gerek oynadığı futbol, gerekse rekorları zorlayan istatistikleriyle ilk yarıya damgasını vurdu.

Kayseri Ve Sivasspor
İlk yarının en çok konuşulan ekiplerinin başında Kayserispor ve Sivasspor geldi. İçeride ve dışarıda rakiplerinin korkulu rüyası olan bu iki takım, taraflı tarafsız herkesin takdirini topladı. Kayserispor büyük takımlarla nasıl oynaması gerektiğini öğrendiği gün çok daha başarılı olacaktır. Defansıyla ön plana çıkan Sivas ise deplasmanlarda bu özelliği sayesinde çok puan kazandı. İç sahada hücuma fazla çıkma zorunluluğu kırmızı-beyazlı takımı zaman zaman sekteye uğrattı.

Şaşırtan Performanslar
Geçen yılın başarılı 3 takımı ve ligin köklü ekipleri Denizli, Samsun ve Rize'nin ilk yarıyı son üç sırada bitirmesi taraftarlarını üzdü. Sezon başında lige yeni çıkan ekiplerin zorlanacağını düşünen sporseverler, bu üç takımın ve son anda yukarılara çıkmayı başaran Malatya'nın performansları karşısında şaşırdılar. Bu ekiplerle birlikte ligin diğer takımları da ara transferde kadrolarını güçlendirme girişimine başladı. Transferin renkli geçmesi bekleniyor.

Haftanın Notları
Fenerbahçe'nin genç oyuncusu Semih, Denizli filelerine 4 gol atarak haftanın oyuncusu oldu. K. Erciyes'i de boş geçmeyen Semih belki Nobre kadar tecrübeli değil ama golü iyi koklayan ve Brezilyalı'dan daha şanslı ayaklara sahip bir futbolcu. Aynı maçta çocuğunun ölüm haberini almasına rağmen sahaya çıkan Denizli kalecisi Süleymanou alkışı ve sevgiyi hak ediyordu. Son hafta tam bir beraberlik haftasıydı. 5 maç berabere bitti. Bu işe en çok iddiacılar şaşırdı.

Hakan EROL


Gözler transferde
Artık veda ediyorum
Kupa mesaisi
El Saka Konya'da!
İ. Mansız karıştırdı
Sivas kazanamıyor
Malatya yenilmedi
Samsun ilk kez
Erciyesspor inişte
Süper Lig Panoraması
 
Bir yetmez!
Lig ve Türkiye Kupası' nı isteyen...
Üç altın adam
Bu üç futbolcu ligdeki 17 maçta...
Biz inandık
G.Saray' ın yükselen...
Kupa aslanı
Hakan, Hasan Şaş, Mondragon,...
Değişim şart
Fransız hoca takviye istedi.
Youla Belçika' da
Trabzon maçı sonrası "Beşiktaş'...

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Ana Sayfa

Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
Merkez Gazete Dergi Basım Yayıncılık Sanayi ve Ticaret A.Ş.
Üretim ve Tasarım  Merkez Bilgi Grubu