Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
Ana Sayfa  
     

Del Bosque FIFA yolunda


10 gün önce görevine son verilen İspanyol hoca Beşiktaş ile anlaşamadan İspanya'ya uçtu. Del Bosque, "Sezon sonuna kadar olan alacaklarımı da istedim" diyerek 2 milyon euro talep etti. Beşiktaş ise 1 milyon 300 bin euro veriyor.


***

FIFA'ya giderim

Beşiktaş yönetimi ile tazminatı konusunda anlaşamadan dün İstanbul'dan ayrılan Del Bosque, yönetimi tehdit etti Del Bosque, 1.3 milyon Euro'luk teklifi "Paramı vermezseniz gerekeni yaparım" diye geri çevirdi.

Beşiktaş'ın görevine son verdiği Del Bosque 10 günlük bir İstanbul bekleyişinin ardından dün İspanya'ya gitti. Eşi ve yardımcılarıyla birlikte İstanbul'dan ayrılan Bosque'yi, Beşiktaşlı yönetici Süleyman Eren uğurladı. Siyah-beyazlı kulüple kontrat bağlarını uzun süren pazarlıklar sonucunda koparamayan ve Beşiktaş'ın 1 milyon 300 bin Euro'luk teklifine karşı en son 2 milyon Euro daha isteyen İspanyol hocanın, yapılan görüşmeler sırasında "Anlaşamazsak FIFA'ya giderim" tehdidinde bulunduğu öğrenildi.

AVUKATLARI KALDI
SiYAH-BEYAZLILARIN
beş aylık 1.3 milyon Euro tutan maaşlarını ekibiyle birlikte ödemeyi önerdiği Bosque "Kovulan bir teknik adama ve ekibine daha fazla para ödenmesi gerek" diyerek ikinci yıldan da para istemişti. İspanyol teknik adam İstanbul'dan ayrılmadan yaptığı açıklamada "Parasal konular ne oldu?" sorusuna "Gerisini avukatlarım halledecek' yanıtını verdi. Ne zaman Türkiye'ye döneceğini bilmediğini belirten Bosque "Futbolda her zaman bir buluşma noktası vardır. Giderken tüm kalbimi burada bırakarak, gururla ve başım önde gidiyorum" diye konuştu.

BAŞARISIZ DEĞiLiM
"BEŞİKTAŞ'I
ve bu ülkeyi kalbimde taşıyarak gidiyorum" diyen Del Bosque, "Herkes bana çok iyi davrandı. Beşiktaş'ı iyi yerlere getirmek için çalıştık. Kırgın olmam için bir neden göremiyorum. Ayrıca başarısız olduğumu da düşünmüyorum. Futbol düşünceye, yoruma açık bir spor dalı. O yüzden bugünkü koşullarda Beşiktaş'ın hangi yerde olması gerektiğini bilmiyoruz. Çok kötü bir başlangıç yaptık, ama sonra çıkışa geçerek 5. sıraya çıktık. Sezonu bitirmemize 3.5 ay kalmıştı. Ama futbol bu. Futbolun doğasında bu da var" diye konuştu.



Ümraniye karargahı
Sergen, Denizli maçında 11'de
Trabzon'a dikkat edin
Anelka'nın sorunu yok
İbrahim hız kesti
Ramazan üzgün
RÇT (Ronaldo, Çağdaş, Toraman)...
'Fulya şeffaf olsun'
 
Maç 90 dakika!
Tartışmaya falan gerek yok. Adım gibi biliyorum ki, tekrarlanacak...
Sisler bulvarı
Anelka gelir gelmez Daum' un...
En kolayı Anelka!
Real Zaragoza' nın defanstaki...
Zirvede Ateşkes
Yönetimle Hagi arasında krize...
Yüzde 100 Mondi
G.Saray' ın asi kalecisi, 19 maçın...
Malatya alarmı!
15 sezondur Avni Aker' de lig...
Özgür' ü göreceksiniz
Trabzon' un ara transferde...

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Ana Sayfa

Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
Merkez Gazete Dergi Basım Yayıncılık Sanayi ve Ticaret A.Ş.
Üretim ve Tasarım  Merkez Bilgi Grubu