Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
Ana Sayfa  
     
Haber hattı


Johansson'dan yeşil ışık
UEFA Başkanı Lennart Johansson, Türkiye'ye yaptığı ziyaretten çok olumlu izlenimlerle ayrıldığını söyledi. Türkiye'nin 2012 Avrupa Şampiyonası'na aday olmasını memnuniyetle karşıladığını belirten Johansson, "Türkiye, 2012 Avrupa Şampiyonası'nı organize edebilecek yeterliliklere sahip ve en güçlü adaylardan biri" dedi.

Voleybolda seçim günü
ÖZERKLİĞİNE kavuşan Voleybol Federasyonu'nda, ilk Olağan Genel Kurul, bugün yapılacak. Ankara Dedeman Oteli'nde saat 10.00'da yapılacak genel kurulda, Federasyon Başkanı Hüsnü Can'ın yanı sıra 2 aday daha bulunuyor. Can'a rakip olarak Tanju Argun ile Mete Döğüşcü seçimlere katılıyor. 205 delege oy kullanacak.

Donduran antrenman
ARDAHAN Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü atletizm takımı idmanlarını dondurucu soğuklara rağmen aksatmıyorlar. Atletizm takımında yer alan çocuklar, Ardahan- Göle yolunda yaptıkları idmanlarda soğuğa karşı da mücadele vermek zorunda kalıyorlar. Minik atletler, zor şartlar altında idmanlarını sürdürdüklerini belirttiler.

Efes'in liderlik hesabı
EFES, ULEB Avrupa Ligi A Grubu'ndaki son maçında bugün Sırbistan'da Partizan ile karşılaşacak. 21.40'ta başlayacak mücadeleyi Sky Türk yayınlayacak. Top 16 maçlarına seribaşı olarak gitmeyi garantileyen temsilcimiz, Partizan'ı mağlup eder, birinci sıradaki Climamio Bologna da Real Madrid'e yenilirse lider olacak.

Hoyzer'i korku sardı
ŞİKE yaptığı ortaya çıkan Alman hakem Robert Hoyzer, yaptıklarından utandığını belirterek, "Para beni kör etti. Sadece 3.000 euro kazanıyorum. Hırvatlar beni en zayıf noktamdan vurdu" dedi. Hoyzer, "Hep dövülmekten ve öldürülmekten korkarak yaşayacağım. En çok korktuğum şey ise hapis cezası almak" diye konuştu.

Salona Solakoğlu ismi
GENÇLİK ve Spor Genel Müdürü Mehmet Atalay, geçtiğimiz günlerde vefat eden Basketbol Federasyonu eski başkanı Osman Solakoğlu'nun isminin bir spor salonuna verileceğini bildirdi. Devlet Bakanı Mehmet Ali Şahin'in tenzipleriyle Solakoğlu'nun isminin ya Ankara ya da İstanbul'da bir salona verileceği açıklandı.



Mafya bitti sıra şikede
Ülker güle oynaya
Fener finale yürüdü
Komşu Viking'i devirdi
Utah Jazz adam olmaz
İddaa'ya yeni 'Formul'a
Ramat da finalde
F.Bahçe, Kartal'a rövanşı...
G.Saray: 1 Arçelik: 3
 
Sisler bulvarı
Anelka gelir gelmez Daum' un...
En kolayı Anelka!
Real Zaragoza' nın defanstaki...
Zirvede Ateşkes
Yönetimle Hagi arasında krize...
Yüzde 100 Mondi
G.Saray' ın asi kalecisi, 19 maçın...
FIFA' ya giderim
Beşiktaş yönetimi ile tazminatı...
Ümraniye karargahı
Dünkü idmanı izleyen Başkan...

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Ana Sayfa

Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
Merkez Gazete Dergi Basım Yayıncılık Sanayi ve Ticaret A.Ş.
Üretim ve Tasarım  Merkez Bilgi Grubu