Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
Ana Sayfa  
     

Dönüşü Muhteşem Olacak


Ümit Karan, Mönchengladbach ile söz kesmek için İspanya'ya gitti. Veda etmediğini belirten Ümit, "Döneceğim" dedi.

***

Aslanlar gibi döneceğim

Ümit Karan,dün Almanya'nın Mönchengladbach takımı ile anlaşmak için İspanya'nın yolunu tuttu Havaalanında soruları yanıtlayan Karan, "Garip şeyler oluyor. Kimse G.Saray aşkımı söndüremeyecek" dedi.

Galatasaray'da Hagi'nin istememesi üzerine kulüpten ayrılmak zorunda kalan golcü futbolcu Ümit Karan, Almanya'nın Mönchengladbach kulübü ile pazarlık yapmak üzere bu takımın kamp yaptığı İspanya'ya gitti. Atatürk Havalimanı'nda yolculuk öncesi basın mensuplarına açıklamada bulunan Ümit Karan, Mönchengladbach ile yüzde 80 anlaşmaya vardığını belirterek, bazı ufak pürüzlerin giderilmesi için hoca ve kulüp başkanı ile yüz yüze görüşeceğini söyledi.

HAKAN'LA SORUN YOK
MEDYANIN
, "Hagi'nin futbol oynadığı dönemde en beğendiği futbolcu sendin, şimdi neden seni düşünmüyor'' şeklindeki sorusuna Karan, "Onu bilemiyorum. Kendisiyle bir şey konuşmadık. Bunu ona sormalı'' dedi. Karan, Hakan Şükür'ün açıklamaları ile ilgili olarak da "Hakan o açıklamalarında isim vermedi. Benim Hakan Şükür'le hiçbir problemim olmadı. Herkesle iyi geçinen bir insanım'' diye konuştu.

GARİP ŞEYLER OLUYOR
KARAN,
Hagi'nin "Ümit'i F.Bahçe ya da Beşiktaş isterse satmayın'' şeklinde rapor verdiği iddialarına da, "Garip bir şeyler var, ama benim için önemli olan gideceğim takıma ne verebilirim. Onları göz önünde bulunduruyorum. Galatasaray'a gönülden başarılar diliyorum" yanıtını verdi.

SIKI DÖNECEĞİM
SUSKUN
golcü sözlerini, "Taraftar ve yöneticiler beni çok seviyorlar biliyorum. Ama herkesin baskısına rağmen bir adam direndi ve kazandı. Saygılıyım, kendimi Almanya'da gösterip 6 ay sonra Cimbom'a aslanlar gibi dönmek istiyorum. Takım arkadaşlarımın Allah yardımcısı olsun. Umarım şampiyon olurlar ben de kutlamalara katılırım, mutlu olurum. Kimseye veda etmedim çünkü döneceğim" şeklinde tamamladı.



Tarihi ceza geliyor
Fevzi okey
Kontenjan açılırsa iki yıldız...
Saıdou artık Fransız gibi
G.Saray'ın ilk hedefi Akdeniz
Pleşan an meselesi
Efes Cup'ta geri sayım
Usta da direniyor
Turnuva başlıyor
 
Yeter artık
Galatasaray taraftarı sütten çıkmış ak kaşık değil elbette. Her takım...
Assolist sahnede
Son şampiyon ve lider F.Bahçe,...
Ateşli taraftarı severim
Fenerbahçe' nin yeni bayan...
Gel yeniden 1
Deportivolu oyuncular, görevi...
Bosque' den ince ayar
İlk günden itibaren...
İspanya Fatih' i
Fatih Tekke' nin "Üç İspanyol...
İlk maç Samsun ile
Trabzonspor Antalya Belek'...

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Ana Sayfa

Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
Merkez Gazete Dergi Basım Yayıncılık Sanayi ve Ticaret A.Ş.
Üretim ve Tasarım  Merkez Bilgi Grubu