Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
Ana Sayfa  
     
Haber hattı


Yeşilyurt dayanamadı
CEV Kupası çeyrek final ilk maçında yabancısız, genç oyuncularından kurulu kadrosuyla İtalyan rakibi Vini monte Schiavo Yesi karşısına çıkan Yeşilyurt, rakibini zorlamasına rağmen galip gelemedi. Temsilcimiz, İtalyanların özellikle file üzerindeki hakimiyetine boyun eğdi.

Geçersiz oy Atalay'ın
TURGAY Demirel'in zaferiyle sonuçlanan Türkiye Basketbol Federasyonu seçimlerindeki geçersiz oyun Gençlik ve Spor Genel Müdürü Mehmet Atalay'ın olduğu ortaya çıktı. "Bir tercih yapmak istemedim. Açıkçası gönlüm elvermedi" diyen Mehmet Atalay, bu nedenle geçersiz oy kullandığını ifade etti.

Basketbolda değişiklik
TÜRKİYE Basketbol Ligi'nde Ülker ile Telekom arasında yarın oynanacak olan karşılaşmanın saati değişti. Abdi İpekçi Spor Salonu'ndaki maçın saati 17.00'den 15.00'e alındı. Ayazağa Spor Salonu'nda pazar günü saat 15.00'te başlayacağı ifade edilen İTÜ-Erdemir mücadelesi ise yarın saat 17.00'ye alındı.

Chelsea'ye Çek takviye
İNGİLTERE Premier Ligi'nin lideri Chelsea, orta alanını güçlendirmek için Jiri Jarosik ile anlaştı. 27 yaşındaki Jarosik, CSKA Moskova ve Çek Milli Takımı'nın orta alanında görev yapıyor. Çek futbolcu, İngiliz kulübüne transferini "inanılmaz bir şans" olarak tanımlarken, biraz endişeli olduğunu belirtti.

Serena iddialı geliyor
DÜNYACA ünlü ABD'li bayan tenisçi Serena Williams, "Tahtımı geri almak için hazırım" dedi. Karın kaslarından geçirdiği bir sakatlık nedeniyle geçen sezonu 7. sırada tamamlayan eski 1 numaralı seribaşı tenisçilerden Serena, "Artık birinci sıraya yerleşmek için gerekli güce sahibim" ifadesini kullandı.

FA Cup Kanaltürk'te
İNGİLTERE Federasyon Kupası (FA Cup) Kanaltürk'ten ekranlarından yayınlanıyor. Bugün saat 21.45'te başlayacak olan Burnley-Liverpool mücadelesi Kanaltürk'ten naklen yayınlanacak. Karşılaşmadan önce SABAH Gazetesi Spor Yazarı Mert Aydın da yorumlarıyla futbolseverlerle buluşacak.

Hentbolda değişim

HENTBOL Federasyonu'nda işbaşına gelen Tarık Cengiz başkanlığındaki yeni yönetim kurulu, milli takım antrenörleri ve kurulları belirledi. Erkek Milli Takımı Başantrenörlüğü'ne Cengiz Akın getirildi, Daha önce Bayan (A) Milli Takımı'nda görev alan Şener Ozan, yeniden başantrenörlük teklifini kabul etti.

İpek Avustralya'da
MİLLİ tenisçi İpek Şenoğlu, Avustralya Açık Tenis Turnuvası'na katılmak üzere bu ülkeye gitti. Şenoğlu, "Avustralya Açık Serisi'nin ilk Grand Slam turnuvasına katılacağım. Sezonun ilk turnuvası için 1 aydır hazırlanıyorum. Çok heyecanlıyım" dedi. Şenoğlu, Avustralya Açık'a bugüne dek katılacak ilk Türk tenisçi olacak.



Sen de uzat elini
Bu ayıbı silelim!
Federasyondan ilk çağrı...
NBA yıldızları bize örnek...
Gerçek Avrupalı
Ülker dondu kaldı: 82-80
F.Bahçe harekete geçti bile
Saydım hep 11 çıktı
Milan coştu
Ipek Avustralya'da
Hido, İbo'yu yendi
Buğra'ya Rum kancası!
Roma derbisi Lazio'nun
Spor Ekranı
 
Bu iş uzayacak
TMSF' nin poşetlerde bulduğu İstanbulspor ve Fenerbahçe arasında...
Papaz pilav sever mi?
Bazı durumları çok iyi açıklayan bir deyimimiz vardır, "Her zaman...
Emniyet müdürünün anlattıkları
Yeni yıl öncesi TSYD semineri için Ankaralı spor yazarları doluştuk...
Assolist sahnede
Son şampiyon ve lider F.Bahçe,...
Ateşli taraftarı severim
Fenerbahçe' nin yeni bayan...
Tarihi ceza geliyor
Hakan Şükür' ün yönetimden izin...
Fevzi okey
Yönetim Ç. Dardanel' in Ümit Milli...
Gel yeniden 1
Deportivolu oyuncular, görevi...
Bosque' den ince ayar
İlk günden itibaren...

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Ana Sayfa

Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
Merkez Gazete Dergi Basım Yayıncılık Sanayi ve Ticaret A.Ş.
Üretim ve Tasarım  Merkez Bilgi Grubu