Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
Ana Sayfa  
     

Dinletemedi

Maç öncesi rehavet uyarısında bulunan, ilk yarı sonunda "Kendinize gelin" diyen Bosque'nin çabaları, Konya beraberliği ile boşa gitti.


Beşiktaş Teknik Direktörü Del Bosque'nin Konya maçından önce adeta gözlerinin içi gülüyordu. Diyarbakır, A.Gücü galibiyetlerine muhteşem futbolla F.Bahçe ve A.Bilbao zaferlerini ekleyince Konya'ya mutlu ve umutlu gitmişti. Takımının geldiği seviyeden o kadar umutlanmıştı ki yöneticilere "Seriye devam ederiz. İlk yarıyı 33 puanla 4. sırada bitiririz" demişti. Konya maçı öncesinde tedbiri elden bırakmayan İspanyol hoca, futbolcularını, "Rehavete kapılmayın. Konya yükselişte. Zafer Biryol çok etkili bir oyuncu bir an bile gözden kaçırmayın" uyarısında bulunmayı da ihmal etmemişti. Golün erken gelmesi, Ernani'nin kırmızı kart görmesi Del Bosque'nin derin bir nefes almasını sağlarken, dakikalar ilerledikçe sahada işler istendiğini gitmemeye başladı.

EMEKLERİ ÇÖPE GİDECEK
İlk yarı bittiğinde kafası önde düşünceli bir şekilde soyunma odasına odasına giren Del Bosque, futbolcuların alışık olmadığı bir şekilde "Toplanın konuşacağız" dedi ve memnuniyetsizliğini dile getirdi. "Sizi tanıyamıyorum" diyen Del Bosque konuşmasına şöyle devam etti: "Karşınızdaki takım 10 kişi ve biz korkak oynuyoruz. İkinci golü bulmak için hiçbir şey yapmıyoruz. Bunu kaybedersek üst üste aldığınız 4 maç çöpe gidecek. Önceki 3 maça bakın bu maça bakın. Niye bu kadar fark var. Sizi tanıyamıyorum. Üç günde bu kadar değişim olmaz. Şimdi çıkın maçı kazanın."

OYUNCULARINA KÜSTÜ
Ancak bu uyarılar da Kartal'ı harekete geçirmeye yetmezken, 10 kişilik Konya karşısında geriye düşen siyah-beyazlılar, Hassan'ın düşürülmesiyle kazanılan penaltı sonrasında soyunma odasına zor bela beraberlikle gidiyordu. Carew'in penaltı vuruşuna bakamayan Del Bosque ise, soyunma odasına boynu bükük giderken, futbolculara hiçbirşey söyledi.



Penaltı Salgını
Yere inme zamanı
Kıymeti anlaşıldı
Cordoba'ya gün doğdu
Sahtekar değilim
Penaltılar uğuru bozdu
Beşiktaş günlüğü
 
İkinci çinko
Ne kederli geliyor şu elimdeki kalem, ne zavallı geliyor şu kağıt...
İki ileri, bir geri
Bu hafta madem ki maç yok, konuyu enine boyuna tartışmalıyız. Soru...
Gördünüz mü Pierre' i
Pierre Van Hooijdonk Bu bilinen adı... Petrus Ferdinandus Johannes...
Daum' un miladı
Alman hoca, milli maç sonrası yeni...
Kurmay yüzbaşı Alex
F.Bahçe' de daha düne kadar...
Dinletemedi
Maç öncesi rehavet uyarısında...
Penaltı Salgını
İ.Üzülmez' in üst üste 3 penaltıya...
Bizi yakmayın
Trabzon camiasının Ankara' da...
Nazar değmesin
Taraftarın gözdeleri Gökdeniz ve...

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Ana Sayfa

Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
Merkez Gazete Dergi Basım Yayıncılık Sanayi ve Ticaret A.Ş.
Üretim ve Tasarım  Merkez Bilgi Grubu