Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
Ana Sayfa  
     
Haber hattı


Süreyya boşta kaldı
Vestel'den ayrıldıktan sonra sponsor olarak TOKİ (Toplu Konut İdaresi) ile anlaşan Dünya İkincisi ve Avrupa Şampiyonu altetimiz Süreyya Ayhan, TOKİ'den de ayrıldı. Atletimizin eşi ve antrenörü Yücel Kop, "Toki sözleşmedeki şartları yerine getirmedi, biz yeni sponsor arıyoruz" diye konuştu.

Sevindiren yenilgi
Erkekler voleybol 1. Ligi'nde lider Erdemirspor'a 3-2 yenilen Hatay Polisgücü gelecekten umutlu. Antrenör Orhan Sataner, Erdemir önünde iyi mücadele ettiklerini belirterek, "Özellikle Milosevic ve Maric'in transferiyle takımda forma savaşı başladı. Erdemir'den iki set almak başarıdır" dedi

G.Antep'e 2.05'lik dev
Basketbol İkinci Lig takımlarından G.Antepspor, ABD'de NCAA takımlarından Duquesne Üniversitesi'- nden 2.05'lik Ronald Lee Dokes ile 1 yıllık sözleşme imzaladı. Basketbol Şube Sorumlusu Neşet Uçar, ligde 9 maçı da kazanan ekibe 23 yaşındaki oyuncunun büyük güç katacağını söyledi.

Fener'e Sloven rakip
F.BAHÇE Erkek Voleybol takımı 10 Kasım'da Top Teams Kupası 2. turunda Slovenya'nın Sostanj-Topolsica takımıyla karşılaşacak. Karşılaşma Haldun Alagaş Salonu'nda saat 19.00'da oynanacak. F.Bahçe Kulübü'nde yapılan açıklamaya göre sezon sonuna kadar lig ve Avrupa maçları ücretsiz izlenebilecek.

Patlak top kavgası
BAYERN
Münih'in Hannover'i 3-0 yendiği maçta ilginç bir olay yaşandı. Ballack sinirlenip Christiansen'a kafa attı. Hakem pozisyonu göremediği için Ballack'a kırmızı yerine sarı kart gösterdi. Ancak 2 dakika sonra başka pizosyonda hakem rakibe sert giren Schweinsteiger yerine Ballack'ı 2. sarıdan atacaktı. Ancak yardımcı hakemin uyarısıyla Ballack oyunda kaldı, ilahi adalet gerçekleşmedi. Kart yerini bulmadı!

Federasyon konuyu inceliyor.
BELÇİKA'DAKİ
Anderlecht-La Louviere maçında ilginç bir olay yaşandı. Anderlechtli Baseggio, takımının beraberlik golünü sert bir şutla kaydetti ancak topun kaleye giderken patladığı anlaşıldı. Louviere yetkilileri, tv kayıtlarını kanıt gösterip patlayan topun yön değiştirdiğini, maçın tekrarını istedi.



Oha F.Bahçe!
Hedefimiz liderlik
Ümitler de toplandı
İlahi adalet gerçekleşmedi
İbo'suz Seattle galip
Tuborg'un 'Cep' paniği
Alahli ile maç
Arıboğan iddialı
Tottenham'a Jol
Havuz yandı!
Beşiktaş ve Tuborg sınavda
Kunter'in takımı galip
Üniversiade seferberliği
Patlak top davası
 
Daum' un miladı
Alman hoca, milli maç sonrası yeni...
Kurmay yüzbaşı Alex
F.Bahçe' de daha düne kadar...
Planı Hasan bozdu
Diyarbakırspor maçı öncesi Hasan...
Oruç Bahane Hedef Aslan!
Galatasaray' ın oruç tutanlar...
Dinletemedi
Maç öncesi rehavet uyarısında...
Penaltı Salgını
İ.Üzülmez' in üst üste 3 penaltıya...

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Ana Sayfa

Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
Merkez Gazete Dergi Basım Yayıncılık Sanayi ve Ticaret A.Ş.
Üretim ve Tasarım  Merkez Bilgi Grubu