Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
SMS Paketi  
Ana Sayfa  
Arşiv  
     
Sayısal loto
Spor toto
Şans topu
Hepsi kara

Fenerbahçe'nin hakemlere yönelik tepkisi Kayseri maçından sonra da devam etti. Uslu, "Hakemlerden tüm kulüpler şikayetçi. Bir tek Galatasaray'dan ses çıkmıyor" dedi. Galatasaray kollanıyor mu?

Bir şeyi Mahmut Uslu söylüyorsa, Murat Özaydınlı söylüyorsa, Nihat Özdemir söylüyorsa, yani Aziz Yıldırım'ın etrafındakilerinden biri söylüyorsa, büyük olasılıkla onun tersi doğrudur. Bunlar, Aziz Yıldırım'ın "Ben şampiyonlukların, masa başında kazanıldığı öğrendim" demesinden sonra her gün her fırsatta konuşan insanlar. Amaçları da ne kazansak kârdır. İşte Beşiktaş maçından evvel, hakem hakkında konuştular; hakemi ne hale getirdiler, gördük. Başarıyla uyguluyorlar bunu. Bu da o konuşmalardan bir tanesi. Hakem hataları Türkiye'de olmaktadır, her zaman da olmaktadır. Her takımın aleyhine olmaktadır. Galatasaray camiasında böyle yaygara yapan yöneticiler ya da gazeteciler olmadığı için Galatasaray aleyhine yapılan hatalar tartışılmıyor. O hatalar normal kabul ediliyor. Fenerbahçe'nin canı biraz yandı mı, yaygara kopuyor. Edu'ya gösterilen kart yüzde yüz yanlış ama Saracoğlu'nda bu sezon başından beri, Fenerbahçe'ye çıkarılmayan en az 10 kırmızı kart bulur Mahmut Uslu'ya gösteririm. En az 10 tane. Saracoğlu'ndaki hangi maçta Lugano 4 sarı kart az görmez bana bir söylesinler bakalım!..

Maçtan sonra Fenerbahçe'nin golünün ofsayt olduğu yönünde de tartışmalar vardı ama bu fazla konuşulmadı.

Fenerbahçe'nin golü ofsayt, Fenerbahçe'nin golünden sonra 5 dakika sonra Gökhan Ünal, kaleciyle karşı karşıya kalırken, Kayseri'nin akınını 'ofsayt' diye kesilmesi var. Bunlar hakem hatası değil ama Edu'nun kırmızı kart görmesi hakem hatası. Rüştü, Trabzon maçında kırmızı kartla oyundan atıldığı zaman, ben bas bas bağırdım, Rüştü'nün cezasını affetmek yetmez, Rüştü'ye bile bile ceza aldıran bir adam var hakem kandıran, "Umut" dedim. Onun cezalandırılması, ağır cezalandırılması lazım ki bir daha hiç kimse teşebbüs etmesin hakemi kandırmaya. Bir meslektaşının, atılması pahasına 'Böyle terbiyesizliklere, böyle pisliklere başvurulmasın' diye. Türkiye Cumhuriyeti'nde bir kişi beni desteklemedi. Bir kişi, bir gazetede, bir televizyon yayınında, 'Hıncal doğru söylüyor, bu nedir' demedi. Top Edu'nun omzundan sekerken, 4 Kayserili havaya zıpladı, 'El ile kesti' diye. Umut ceza alsaydı bunu yapabilirler miydi? Ne diyosun Mahmut efendi? "Biz sadece bizimle ilgili değil, başkalarıyla ilgili de konuşuyoruz" demedin mi? Niye konuşmadın? Çünkü Fenerbahçe'nin lanetlediği Rüştü'ydü olayın kahramanı... Kimse ağzını açmadı Fenerbahçe camiasında. Bana kimse maval okumasın. Türkiye'de kimsenin başkasına laf söyleyecek durumu yok. Tencere dibin kara, seninki hepsinden kara. Bunun içinde medya da var, bunun içinde kulüpler de var, bunun içinde yöneticiler de var.



YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Geç kaldılar   / 14-11-2007
 Beşiktaş'ı rehin aldı   / 13-11-2007
 Kalli gönderilmeli   / 07-11-2007
 Bal gibi fauldü   / 06-11-2007
 Parayla olmaz   / 31-10-2007
 Kalli küçülttü   / 30-10-2007
 Bu ekiple olmaz   / 25-10-2007
 Ceza verilmesin   / 24-10-2007
 Geriye dönüyor   / 23-10-2007
 Bunun adı oyun   / 17-10-2007


 
Hepsi kara
Zarara uğratırsan hesap sorarlar
 

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Künye | Ana Sayfa

Fotomaç Servisi

Copyright © 2003, 2007 - Tüm hakları saklıdır.
Merkez Gazete Dergi Basım Yayıncılık Sanayi ve Ticaret A.Ş.
Üretim ve Tasarım  Merkez Bilgi Grubu

Juve' yi istiyorum
Çizme' nin ünlü spor gazetesi,...
Dürüst' ten ateş
Polat' a: Kulübün bir duruşu...
Paf' la olmaz Başkanım
"Takımı çekeceğimizi açıkla"...
Top Yanal' da
Daha önce de talip olunan golcü...